Nakon osam tjedana završena je akcija trgovačkog lanca Tommy “Budi prijatelj djece”. Kupnjom posebno označenih proizvoda, koji su u akciji bili nominirani za različiti donacijski iznos od 10 kn ili 1 kn, kupci su osigurali donaciju od čak 253.129 kuna namijenjenih obnovi i preuređenju Klinike za dječje bolesti KBC Split.

“Zahvaljujemo se na plemenitosti svih naših kupaca, zahvaljujemo se brojnim sportskim klubovima i Sportskim igrama mladih koji su dali podršku ovoj akciji, svim medijima koji su je pratili te poslovnim partnerima koji su sudjelovali u ovoj specifičnoj humanitarnoj akciji. Zahvaljujemo se posebno i Klinici za dječje bolesti KBC Split na suradnji i potpori koju su dali ovom projektu”, objavili su iz Tommyja.

Ovo je druga humanitarna akcija koju je organizirao Tommy, a ukupno je prikupljeno i Klinici za dječje bolesti KBC Split donirano više od 570.000 kuna.

“Raduje nas što je ovom našom akcijom prikupljen ovako značajan iznos donacije, a posebno nas veseli velik broj sudionika u akciji kao dokaz da smo uspjeli senzibilizirati javnost i pokrenuti konkretne projekte za obnovu Klinike za dječje bolesti KBC Split. Vjerujemo da ćemo s ovim novim značajnim iznosom dodatno potaknuti prijeko potrebnu obnovu i preuređenje Klinike za dječje bolesti KBC Split na radost svih korisnika, a posebno djece i njihovih roditelja”, zaključuju u priopćenju Tommyja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!