IzlogPromoZOOCITY: Novo ruho i puno novih lokacija

ZOOCITY: Novo ruho i puno novih lokacija

U ZOOCITY-ju je ekspanzija u punom jeku već treću godinu zaredom. S više od 20 novootvorenih poslovnica u protekle tri godine, ZOOCITY je najšira mreža specijaliziranih trgovina s hranom i opremom za kućne ljubimce u Hrvatskoj.

Sve je započelo otvorenjem poslovnice u Osijeku krajem 2020. godine gdje je predstavljen novi branding i koncept ZOOCITY-ja, a proteklog mjeseca otvorena je 43. poslovnica u Pazinu u Istri.

Rebranding zelenog u žuto-sivi ZOOCITY unio je svježinu brandu, a topao i moderan interijer osmišljen je kako bi ljubiteljima ljubimaca olakšao i pružio ugodno iskustvo kupnje. Kupce na izlozima dućana dočekuju veseli ljubimci, a intuitivno označavanje i izlaganje asortimana omogućuju jednostavno snalaženje u odabiru željene hrane, igračaka ili opreme za ljubimca.

Među novitetima je i veliki format poslovnice: ZOOCITY XXL koji je predstavljen 2022. godine otvorenjem ZOOCITY XXL Branimirova u Zagrebu. Do sada je otvoreno čak šest poslovnica ovog formata, a novi koncept velikog dućana prostire se na 500-700 kvadrata te sadrži sve što srce može poželjeti malim njuškicama. U novom formatu do posebnog izražaja dolazi širina asortimana suhe i mokre hrane za pse, mačke, ptice, glodavce i ribice, ali i igračaka i opreme za kućne ljubimce.

Asortiman po ukusu svake njuškice
Kako bi zadovoljio sve ukuse i potrebe ljubimaca, ali i kupaca, tijekom posljednje dvije godine ZOOCITY je proširio svoj asortiman na čak 86 različita branda suhe i mokre hrane za ljubimce sa stotinjak različitih okusa u više cjenovnih razreda. Asortimanu su pridruženi poznati brandovi kao što su Brit i Taste of the Wild, ali i uvedeni novi brandovi na hrvatsko tržište: Real Nature, Select Gold i Premiere.
Briga o ljubimcima u nekim slučajevima zahtjeva i dodatan trud ako ljubimac zbog pojedinih zdravstvenih problema mora paziti koje sastojke konzumira. Iz tog je razloga dodatno proširen i asortiman veterinarsko medicinske hrane.

U fokusu strategije je konstantan rad na povećanju vrijednosti kupovine za kupce što dokazuje pokretanje kataloške ponude koja svakog mjeseca predstavlja 200-300 artikala s akcijskim popustima do 20%. Dodatno, za najvjernije kupce proširene su pogodnosti ZOOCITY Kluba vjernosti uvođenjem posebnih popusta na količinu.

Sve za zdravog i sretnog ljubimca
Sa skoro 50 godina iskustva u ovoj industriji shvaćamo da je ljepota u tome što je briga o ljubimcu individualna jer je svaki ljubimac jedinstven pa su tako i njegove potrebe jedinstvene. Više od 85 brandova hrane za pse i mačke omogućuje kupcima pronalaženje idealnog proizvoda koji će oduševiti i najzahtjevniju njuškicu. Uravnotežena prehrana jako je bitna za zdravlje ljubimca svake dobi. Tako je ljubimca bitno hraniti kvalitetnim sastojcima te raznoliko, ali i prilagođeno dobi. Psi i mačke su mesojedi, što znači da im je potrebno osigurati hranu bogatu kvalitetnim bjelančevinama iz različitih mesnih izvora koja sadrži vrlo nizak udio ugljikohidrata. Zato je bitno obratiti pažnju na kvalitetu sastojaka pojedine hrane. Kao ni ljudi, ni ljubimci ne vole stalno jesti jednaku vrstu hrane pa im je bitno mijenjati okuse kako bi uživali u svakom obroku.

Mjesto gdje briga o ljubimcu postaje bezbrižna
U brizi, ali i u ljubavi prema ljubimcima u ZOOCITY-ju kupac nikada nije sam – stručni savjetnici uvijek su tu kada je kupcu savjet potreban. U srži ZOOCITY misije je biti tu za sve ljubimce kako bi oni bili i ostali zdravi i sretni, zato posebnu pažnju ulaže u edukaciju stručnih savjetnika te u edukativni sadržaj na internetskim platformama.

Prošle, 2022. godine predstavljen je redizajn bloga i YouTube kanala s ciljem pružanja edukativnog sadržaja svim ljubiteljima ljubimaca. Intuitivno sučelje i teme koje su potrebne i zanimljive nude sve informacije za lakšu brigu o kućnim ljubimcima.

Ljubitelji ljubimaca uvijek mogu potražiti savjet kada im je potreban putem poziva korisničkoj službi, upita na mail ili dolaskom u jednu od trgovina gdje ih čekaju stručni savjetnici s mnoštvom korisnih savjeta. Toplina interijera odgovara toplini odnosa stručnih savjetnika prema kućnim ljubimcima gdje je svaka njuška uvijek dobrodošla i dočekana s poslasticom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...