zoo-city-prodavaonicaLanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, Zoo City, u Zadru je otvorio novu poslovnicu kao svoje ukupno 12. prodajno mjesto u Hrvatskoj.

Širenje maloprodajne mreže u posljednjih nekoliko mjeseci Zoo City je započeo otvorenjem poslovnice u Splitu, nastavio u Velikoj Gorici, a novootvorena zadarska poslovnica ujedno je i najveći centar za kućne ljubimce u cijeloj Dalmaciji.

Zoo City trenutno zapošljava oko 80 djelatnika u svojim prodavaonicama.

“Širenjem novog koncepta u brizi i njezi za kućne ljubimce otvaramo i nova radna mjesta i educiramo javnost o odgovornosti prema kućnim ljubimcima i životinjama općenito”, napomenuo je direktor tvrtke Marin Erceg.

Osim egzotičnih i “standardnih” kućnih ljubimaca, u ponudi je i velik izbor vrhunske hrane svjetskih brendova, opreme, igračaka, kao i vlastitog uvoza specijalnih nastambi za životinje.

Posebnost je stručno vodstvo prodajnih savjetnika koji su i sami vlasnici kućnih ljubimca kako bi pružili što više korisnih i praktičnih informacija. Uz veterinarske ljekarne, neke od poslovnica uključuju i salone za kupanje i šišanje ljubimaca, navode iz Zoo Cityja.

Tvrtka Zoo City osnovana je početkom 2008. godine s idejom da tržištu ponudi drugačiji, inovativan pristup potpune brige za kućne ljubimce.