VijestiZemlja7. Hrvatski maloprodajni forum i retail expo

7. Hrvatski maloprodajni forum i retail expo

7 maloprodajni forum i retail expo ftd 777Maloprodajni forum i retail expo ove će godine doživjeti svoje sedmo izdanje, na kojem će sudionici otkriti nove trendove i tehnologije u maloprodaji te saznati sve novitete i dobiti praktične savjete za razvoj poslovanja.

Sedmi Hrvatski maloprodajni forum i retail expo održat će se 19. studenog u kongresnom centru Forum u Green Gold Business Centru u Zagrebu.

organizatoriSvi koje žele saznati novitete iz maloprodaje i biti u tijeku s najnovijim znanjima i trendovima u području trgovine doći će na svoje na forumu.

Kroz prezentacije vodećih svjetskih i regionalnih stručnjaka na forumu će se saznati sve o trade marketingu, tehnološkim novitetima za povećanje efikasnostii smanjenju troškova, te kako kroz novitete i primjere iz prakse poboljšati poslovne rezultate.

novi trendovi nove tehnologije ftd 777U sklopu foruma održat će se prezentacija niza noviteta koji unaprjeđuju rad maloprodaje, kao i okrugli stol na temu “Novi trendovi, nove tehnologije, noviteti kao generator razvoja poslovanja maloprodaje” s predstavnicima vodećih trgovačkih tvrtki i eminentnim stručnjacima za trgovinu u regiji.

Glavni govornici na okruglom stolu biti će Igor Šaravanja, član uprave Alca Zagreb, Darko Knez, predsjednik uprave Konzuma, Martin Evačić, direktor NTL-a, Zvonimir Mršić, predsjednik uprave Podravke i Marjo Jukić, direktor Ultragrosa.

U sklopu foruma održat će se i Retail Expo gdje će biti izložena aktualna B2B ponuda putem štandova i prezentacija izlagača, novi proizvodi i rješenja, te nove usluge bitne za poslovanje u maloprodaji i poveznim djelatnostima.

sponzori i partneriGlavni predavači na konferenciji:

John Dawson
John Dawson – Vodeći svjetski stručnjak za nove trendove i inovacije u maloprodaji te jeda od autora knjige “Maloprodaja u 21. stoljeću”

 

Chris JonesChris Jones – Vodeći europski stručnjak za Multichannel/Omnichannel retailing i autor knjige “The Multichannel Retail Handbook – A guide to planning implementation, operation and enhancement”

 

Asaf TzadokAsaf Tzadok – Menadžer grupe za kognitivnu viziju i interakciju IBM Research – Haifa. Stručnjak za različita područja računalnih predviđanja, obradu snimaka, proširenu potrošačku stvarnost.

 

Za sve dodatne informacije o konferenciji posjetite službene stranice foruma.

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...