Okrugli stol lidera CMO-a: “Pogled u budućnost” upriličen je u sklopu regionalne konferencije o upravljanju odnosima s korisnicima koja je, pod naslovom “9. SEE CRM Arena: CRM u novom svjetlu”, održana 19. travnja 2012. u Zagrebu u organizaciji Infoarena grupe.

Glavne teme okruglog stola bavile su se problematikom nove uloge CRM-a u doba socijalno osnaženog korisnika u nastojanjima da se odgovori na pitanja implementacije i provođenja CRM strategije te povrata investicija u ovom području poslovanja.

Na okruglom stolu sudjelovali su: Carmen Majetić Pavić, direktorica tvrtke Tagoras, Italo Cattaneo, ISBD CRM Co-ordinator and PBZ Senior Executive Director for ISBD CRM iz Privredne banke Zagreb, Nikola Jurčić, predsjednik Uprave MultiPlusCarda, Tomislav Lazarić, partner u tvrtki Insite – Inteligentni sustavi i informacijske tehnologije, Ana Praprotnik, direktorica marketinga u slovenskoj tvrtki Sava Turizem, Adrian Ševčik, član Uprave za Retail u slovačkoj VUB banci, i Dejan Tešić, član Izvršnog odbora AIK banke Beograd iz Srbije.