ns sajam dodjela nagradaKao pobjednik u kategoriji mliječnih i sirnih namaza, Belje je nagrađeno posebnom poveljom za vrhunsku kvalitetu cjelokupnog asortimana ABC svježih krem sireva.

Na ovogodišnjem ocjenjivanju kvalitete, u okviru 82. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, ABC sir s kulenom osvojio je šampionsku titulu u kategoriji mliječnih i sirnih namaza, a ABC sir i ABC sir s hrenom nagrađeni su velikim zlatnim medaljama.

Kao pobjednik kategorije, Belje je nagrađeno i posebnom poveljom za vrhunsku kvalitetu svog programa ABC svježih krem sireva.

Titulom šampiona i zlatnim medaljama na Novosadskom sajmu ABC sir potvrdio je svoj status najcjenjenijeg sirnog namaza u Hrvatskoj i regiji, kojeg vole sve generacije potrošača.

ABC svježi krem sir u svom sastavu ima samo mlijeko, vrhnje i malo morske soli bez dodataka konzervansa. Jedinstvenost njegova okusa izvire iz kvalitete sastojaka, a stalnost kvalitete osigurava se proizvodnjom mlijeka s vlastitih farmi na kojima više od 4.000 krava svakodnevno daje mlijeko ekstra kvalitete.

U bogatom asortimanu ABC sireva svi okusi su obogaćeni pravim sastojcima – komadićima šunke, rezanim vlascem, usitnjenim maslinama i kiselim krastavcima, finom kombinacijom povrća, svježim hrenom i komadićima kulena.

Među brojnim međunarodnim nagradama i priznanjima posebno su važne ovogodišnje medalje s Novosadskog sajma, s obzirom da je riječ o najvećem regionalnom sajmu i ocjenjivanju kvalitete prehrambenih proizvoda.