Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u Pločama

Iz Hrvatske gospodarske komore najavili su akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” koje će se održati u subotu, 23. lipnja, na Rivi u Pločama u terminu od 8 do 12 sati.

kupujmo-hrvatsko-midi9U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku, sudjelovat će 48 tvrtki, odnosno poduzetnika.

Akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” ima za cilj da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatskih proizvodi te im se dodjeljuju znakovi “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta” kako bi bili označeni na uočljiv i poseban način.

Znakovi kvalitete jamče kvalitetu proizvoda, osiguravaju im lakši proboj na svjetska tržišta te ulijevaju povjerenje potrošačima. Znak “Hrvatska kvaliteta” dosad je dobio 231 proizvod, dok znak “Izvorno hrvatsko” nose 122 proizvoda, priopćeno je iz HGK.

U sklopu “Kupujmo hrvatsko” održava i akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku.

Prethodni članakDW: Prehrambeni proizvodi za djecu – uglavnom nezdravi
Sljedeći članakNovi trgovački prostori u Zagrebu