Akcija Kupujmo hrvatsko i Vrijedne ruke održat će se u petak, 6. rujna, od 12,00 do 17,00 sati na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić u Slavonskom Brodu, objavljeno je na internetskim stranicama HGK.

Vlastite proizvode izložit će i prodavati po promotivnim cijenama više od stotinu hrvatskih proizvođača prehrambenih, tekstilnih, keramičkih proizvoda i suvenira od kojih 30-tak s područja Brodsko-posavske županije.

Nastavlja se i projekt “Vrijedne ruke” koji ima za cilj prepoznati i promicati rad malih poduzetnika koji stvaraju nove proizvode čija kvaliteta i inovativnost doprinose održavanju tradicije i očuvanju kulturne baštine te stvaranje identiteta hrvatskog proizvoda.

Akcija “Kupujmo hrvatsko” i projekt “Vrijedne ruke” kontinuirano promiču kvalitetne hrvatske proizvode te izravno utječu na svijest potrošača da kupnjom hrvatskih proizvoda razvijamo domaću proizvodnju, čuvamo svoja radna mjesta te potičemo otvaranje novih, ističu iz HGK.

U akciji će sudjelovati i brojne javne osobe iz gospodarskog i političkog života županije dok će građani na središnjem gradskom trgu Korzu moći kupiti kvalitetne hrvatske proizvode te sudjelovati u velikom broju bogatih nagradnih igara.