VijestiRegijaAnanas Delta Holdinga nakon Srbije širit će se i u BiH

Ananas Delta Holdinga nakon Srbije širit će se i u BiH

Kompanija Delta Holding, srbijanskog biznismena Miroslava Miškovića, nedavno je objavila kako razvija e-commerce platformu Ananas te da će ona biti aktivna već u prvoj polovini ove godine. Investicija u ovaj servis u narednih pet godina trebala bi doseći 100 milijuna eura.

Najnovija informacija koju je prenio Rajko Mandić, generalni direktor platforme Ananas, govori kako su pripreme za pokretanje online trgovine počele prije skoro godinu dana. U razvoj su uključeni konzultanti iz Boston Consulting Group, zatim iskusni menadžeri iz velikih svjetskih online trgovina, kao što je bivši direktor logistike u Mercado Libre, najvećoj online trgovini u Južnoj Americi.

“Platformu razvija kompanija HTEC. Cilj svih ovih aktivnosti je da kupcu Ananasa ponudimo iskustvo kakvo nude najveće svjetske online trgovine. Plan je da Ananas počne raditi već tijekom ljeta ove godine”, objasnio je Mandić, a prenosi portal biznisinfo.ba.

Ananas će, kako je rekao, najprije biti dostupan korisnicima u Srbiji, nakon čega će se vrlo brzo pojaviti i na tržištima BiH, Crne Gore i Makedonije. Za kraj su ostavili tržišta Hrvatske i Slovenije.

Kako najavljuje, korisnici će na Ananas platformi moći pronaći sve što im je potrebno – od elektronike, preko odjeće i obuće, pa sve do alata i malih kućanskih aparata. U ponudi će biti isključivo novi proizvodi, a prodavači su tvrtke, proizvođači i trgovci, za razliku od nekih online trgovina na kojima proizvode nude građani.

Korisnici će imati mogućnost naručiti proizvode direktno iz Ananas Fullfilment centra što će osigurati svjetski standard dostave.

“Za prodavatelje koji se odluče koristiti Ananas Fulfillment Servis (AFS), mi ćemo preuzeti skladištenje, pakiranje i dostavu robe do krajnjih kupaca. Prodavatelji će sami birati koliki dio asortimana žele držati u našem skladištu. Naš komercijalni tim će im biti od pomoći da naprave najbolji izbor”, naglasio je Mandić.

U izuzetno konkurentnom okruženju e-trgovine, glavni aduti Ananasa će biti precizna i brza dostava, razvijena korisnička podrška, kvaliteta i veliki izbor ponuđene robe, kao i cjelokupno korisničko iskustvo, za koje u kompaniji žele da bude na razini vodećih svjetskih online trgovaca, najavljuje Mandić.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...