Ivana Radovniković pjesmama s novog albuma oduševila i najmlađu publiku

Samo par dana nakon predstavljanja svog novog albuma “Dio mene” Ivana Radovniković našla je vremena i za svoju najmlađu publiku, koja joj je itekako vjerna.

Mališani su to pokazali na Kroki Kroket dječjoj igraonici uz ples i pjesmu s Ivaninog najnovijeg albuma.

Da je djeca itekako vole potvrđuje i činjenica da dobro znaju riječi svih njezinih pjesama, a Ivana, kao velika ljubiteljica društvenih igara, pokazala im je i najnoviju igru Kroki Kroketa “Pobijedi Zmaja” koja je dostupna u svim prodavaonicama Super Konzuma.

“Oduvijek volim društvene igre i dan danas ih igram sa svojim prijateljima kada god je prilika. Uz njih vežem neke od svojih najzabavnijih uspomena iz djetinjstva pa se nadam da će klinci, zajedno s roditeljima, prepoznati i igru „Pobijedi Zmaja“ kao jedan odličan način provođenja zajedničkog vremena i obiteljskog druženja uz smijeh i zabavu”, istaknula je Ivana Radovniković.

Uz ples, pjesmu, crtanje i igru, vrijeme je brzo prošlo, a mališane su oduševile i maskote Kodija i živopisnog Zmaja s kojim su se fotografirali, zabavili i osvojili mnoštvo nagrada.

Ova se dječja igraonica pokazala kao pravi hit, a Kroki Kroket u suradnji s Konzumom najavljuje i dvije nove igraonice u Zagrebu: 24. travnja u Super Konzumu u Sarajevskoj te 5. svibnja u Super Konzumu, Črnomerec. Naravno, Zmaj i Kodi ih čekaju uz garantiranu zabavu i super nagrade.

Svi ljubitelji Krokija mogu sudjelovati i u nagradnoj igri sakupljajući kartice i sličice iz označenih pakiranja Kroki Kroketa koje su dostupne u Konzum prodavaonicama, a atraktivne nagrade uključuju obiteljsko putovanje u Disneyland, PlayStation 4 te Franckove poklon pakete.

Više o nagradnoj igri na facebook.com/Franck.Krokikroket.