bio&bio trgovine obilježile 10 godina poslovanja

Lanac trgovina ekološkim proizvodima bio&bio na prigodnoj je svečanosti, održanoj jučer u Zagrebu, obilježio desetu obljetnicu svog poslovanja na tržištu.

Na događanju su se prisutnima obratili kreatori samog koncepta: direktorica Biovege Jadranka Boban Pejić i direktor razvoja i strateških projekata Biovege Zlatko Pejić.

Svoja su razmišljanja podijelili i ekopoljoprivrednik iz Slavonije Damir Rosipal, čije se povrće može pronaći u bio&bio, te “najstariji” bio&bio djelatnik Mina Vuković.

Originalna samostojeća kuharica Eliksir te nove uniforme od organski uzgojenog pamuka by Brokula&Ž samo su neki od noviteta, a tijekom svibnja u bio&bio trgovinama posjetitelji će moći uživati u brojnim rođendanskim degustacijama. Na događanju su viđeni Almira Osmanović, Mirna Maras, Mario Valentić i Damir Hoyka – vjerni bio&bio kupci.

Prva bio&bio trgovina otvorena je 2003. u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici te je do danas otvoreno ukupno 12 trgovina u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Puli, Varaždinu i Osijeku, a lansiran je i bio&bio web portal kao virtualna trgovina.

“Provjereni, certificirani organski i prirodni proizvodi od cjelovitih sastojaka, te jedinstvena usluga kredibilnog savjetovanja uz odgovornost i posvećenost u poslovanju, oduvijek su bile temeljne vrijednosti i obećanje bio&bio kupcima koji već deset godina prepoznaju autentičnost te ukazuju povjerenje”, ističe se u priopćenju.

Po riječima voditeljice poslovanja bio&bio Žane Hinek, vrlo je važno za bio&bio koncept da svaki proizvod u ponudi moramo poželjeti konzumirati i mi sami, mora biti cjelovit i eko-logičan po svim kriterijima.

Brokula&Ž osmislili su ekskluzivno za bio&bio djelatnike uniforme od organski uzgojenog pamuka koje će od sada biti dio novog urbanog imagea idealno usklađenog s potrebama djelatnika bio&bio trgovina.

“bio&bio i Brokula&Ž su logični partneri i veseli me ova suradnja koja dokazuje da kvalitetne domaće inicijative imaju budućnost”, izjavio je Davor Bruketa iz reklamne agencije Bruketa&Žinić OM koja je jedan od pokretača brenda Brokula&Ž.

Prethodni članakNa natjecanje IdejaX prijavljeno 106 radova
Sljedeći članakMetro razmišlja o povlačenju s pojedinih tržišta