lidl-pizza-s-paprikom-i-chorizomSvaki je objed svojevrsni “blagdan”, ili bi to zapravo trebao biti. Ugodna kombinacija hedonističkog objedovanja i iskrenog prijateljskog i/ili obiteljskog druženja ono je što bi naprosto morala biti naša svakodnevica. Novcem možete kupiti svašta, ali pravu naklonost, razumijevanje i ljubav – nikad.

To su osjećaji i vrijednosti koje treba(te) njegovati svakodnevno, jer najlicemjerniji su baš oni koje za nas u dužim vremenskim razdobljima uglavnom nikad i nije briga, ali zato su onda baš oni u trenucima naše velike sreće ili nesreće – prvi u isticanju sebe ili kao “također zaslužnih” ili kao “neizbježnog oslonca” i “ramena za plakanje”.

Pomalo bizarno, zar ne? Jer… prava se ljubav ogleda u bezbroj sitnih znakova pažnje i svakodnevnih detalja, a obljetnice i blagdani tada su samo “kruna” cjelokupne dubine odnosa.

Stoga, umjesto takvih “oslonaca” i pripadajućih im “pehova”, držite se vi svojih provjerenih “lonaca” odnosno u ovom slučaju – “plehova” – jer ćete tako moći vrlo ležerno sebi i dragim vam osobama ponuditi pravi “blagdanski objed” u ove (pred)blagdanske dane, po izvrsnom i prikladnom Lidlovom receptu pod nazivom “Pizza s paprikom i chorizom”.

Na toplom i tamnom plehu, ta će pizza ubrzo poprimiti svoj dobro poznati oblik te bogatstvo okusa i mirisa, a uključeni sastojci u vidu Lidlovih marki – “Milbona” (sir), “Dulano” (salama Chorizo), “Kania” (začin origano), “Nostia” (oguljena, nasjeckana i pasirana rajčica), “Vita d’Or” (ulje), “Belbake” (kvasac), “Castello” (glatko brašno), uz “bazične elemente” kao što su sol, chili, šećer i crvena paprika – priuštit će svima nezaboravan doživljaj, a često (neopravdano) kontroverzno percipiranom izrazu “melting pot” dati novu, pozitivniju dimenziju, barem u kontekstu harmoničnog miješanja svih okusa tijekom pripreme.

Lidlova “Pizza s paprikom i chorizom”, u svojoj raskoši okusa zadovoljava sve potrebne kulinarske uvjete te između ostalog donosi vrhunsku salamu “Chorizo” Lidlove robne marke “Dulano”, specifičnog okusa i provjerene kakvoće i prokušani sir “Milbona”.