Agenciji Brandoctor ovo je sedma nagrada u SAD-u za repozicioniranje brendova Rebrand100 Global Awards

Hrvatski brend konzultanti iz agencije Brandoctor su sedmu godinu za redom osvojili nagradu Rebrand 100 Global Awards, ovaj put za rad na brendu Smartson – prvom smartphone centru u Hrvatskoj, priopćeno je iz agencije.

Posebnu Distinction nagradu su uz Smartson dobili puno veći i financijski snažniji brendovi poput Deutsche Telekoma, American Airlinesa ili Hyatt Hotels. Ovime se još jedan mali hrvatski brend, nakon suradnje s Brandoctorom, svrstao među najučinkovitije rebranding projekte na svijetu, a to znači da je Smartsonova brend strategija uspjela kreirati emocionalnu vezu s potrošačima i odgovoriti na strateške ciljeve.

“S vašom se ciljnom skupinom trebate povezati na njima relevantne načine, jer je inače vaš rebranding neuspješan. Raspon od malih do multinacionalnih organizacija na ovom nadmetanju brzo je otkrio zašto samo oni snažni brandovi, bez obzira na veličinu, pobjeđuju na tržištu”, izjavio je Anaezi Modu, osnivač Rebranda.

“Cilj projekta bio je definirati našu trgovinu kao mjesto za pronalazak novih i servisiranje postojećih pametnih telefona uz pomoć prijateljskog osoblja, te kao prostor koji odašilje pozitivne vrijednosti kao što su inteligencija, snalažljivost, kompetencija, ljubaznost i tzv. street smart, i u tome smo uspjeli”, izjavio je Goran Muhar direktor MMM Agramservisa, koja je vlasnik Smartsona.

Rebrand je vodeći svjetski izvor za učinkovite transformacije brenda, a Rebrand 100 je njihova globalna nagrada, prva i najcjenjenija na području repozicioniranja brendova, praćena u medijima kao što su The Wall Street Journal, CNN Money i Bloomberg Businessweek.