VijestiZemljaBruketa&Žinić OM na tržištu Srbije

Bruketa&Žinić OM na tržištu Srbije

Kupnjom 50% udjela u vlasništvu beogradske reklamne agencije Popular, zagrebačka agencija Bruketa&Žinić OM dodatno je ojačala svoju poziciju na tržištima regije, izvijestili su danas iz te agencije.

bruketazinic-greb-greb-billboardPopular i Bruketa&Žinić OM su reklamne agencije koje se bave offline i online tržišnim komunikacijama, brendingom i dizajnom.

Zajedno s digitalnom agencijom Brlog, brending konzultantima Brandoctor i shop concept studijem Brigada, čine grupu međusobno povezanih agencija u kojima 70-tak stručnjaka za tržišne komunikacije servisiraju naručitelje iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Ukrajine i Azerbajdžana.

U portfoliu grupe nalaze se projekti za desetke različitih naručitelja poput slovenskog Tuša i Uniona, hrvatskih TDR-a, Podravke, Kraša, Atlantic grupe, srpske Državne lutrije, regionalnog Avona, Triglav osiguranja, Fruvite, azerbajdžanskih Nar mobilea, Pasha banke, ukrajinskog Freshtela ili libanonskog Hijack Byejack-a, navode iz Brukete&Žinića.

bruketazinic-gud-bites“Veliko nam je zadovoljstvo što smo u Popularu pronašli iznimnu grupu mladih talentiranih kreativaca čije će ideje, znanje i talent ojačati naše zajedničko poslovanje na svim tržištima. Veselimo se zajedničkoj suradnji, posebno na projektima kojima pokušavamo ući na izazovna tržišta na kojima još nismo prisutni, poput austrijskog”, izjavio je Davor Bruketa, kreativni direktor i suvlasnik reklamne agencije Bruketa&Žinić OM iz Zagreba.

Boris Marčetić, osnivač reklamne agencije Popular, smatra kako je ulazak Bruketa&Žinić OM u vlasničku strukturu Populara prilika kako za proširenje poslovanja tvrtke, tako i za razmjenu znanja, posebno na području strateškog planiranja i produkcije.

U proteklih nekoliko godina ove agencije su osvojile brojne nagrade poput Effie nagrada za marketinšku učinkovitost, Art Directors Club New York, Epica, Clio, Red Dot, New York Festivals, Pentawards, a projekti su im objavljeni u uglednim publikacijama Communication Arts, D&AD Annual, Dezeen, designboom, Novum, Packaging Europe itd., navodi se u priopćenju Brukete&Žinića.

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...