29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:29
NovoBrend Molino Rossetto na Konzumovim policama

Brend Molino Rossetto na Konzumovim policama

Cilj Molino Rossetto je predstaviti se sve zahtjevnijim potrošačima s inovativnim i funkcionalnim proizvodima koji su istovremeno jednostavni i brzi za pripremu te zdravi i prirodni.

Široka ponuda se sastoji od klasičnih vrsta brašna od pšenice i kukuruza, pripravaka za pizzu, kruh i kolače koja se grana u posebne inovativne linije proizvoda kao što su brašna za dizana tijesta, biološka i bezglutenska brašna i pripravci, kvasci gotova jela, regionalni specijaliteti te linija posvećena doručku s biološkim napuhnutim žitaricama od 100% talijanske pšenice.

Zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina, pedantnim nadzorom svake faze obrade te uporabom modernih tehnologija Molino Rossetto jamči liniju proizvoda najviše kvalitete. Kontrolira se cijeli proces a svake godine se provede 1.200 internih analiza i 1.300 vanjskih analiza s certificiranim institucijama.

Sjedište kompanije kao i proizvodni pogoni se nalaze u Pontelongu u provinciji Padova (Italija).

Najnovije objave

Ove jeseni u Zagrebu ne propustite 3. PromoDays sajam promotivnih proizvoda

Podatak da 72 % klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke najbolja je pozivnica da dođete na sajam PromoDays,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...