Proizvedeno u Hrvatskoj za cijelu obitelj

Osnovne karakteristike Shake proizvoda:

– svi proizvodi su obogaćeni sastojcima iz eteričnih ulja
– ekološki prihvatljivi, bez alkohola u sastavu
– ne uzrokuju alergije i glavobolje
– prikladni za prostorije u kojima borave djeca i ljudi osjetljivi na industrijske mirise
– prikladni za prostorije u kojima borave kućni ljubimci

U asortimanu domaće tvrtke Prestige je CAR Shake linija osvježivača za aute, kupaonice i ostale zatvorene prostore, a trenutačno ovaj proizvod dolazi u 20 različitih mirisa kao što su, primjerice, vanilija, antitabac, sensual, cannabis cvijet, zelena jabuka, vanilija&crni ribiz i drugi. Riječ je o patentiranim osvježivačima s oznakom Izvorno hrvatsko.

Najnoviji i jedinstveni proizvod su DISH Shake osvježivači za perilice posuđa na bazi eteričnih ulja. Za sada dolaze u varijanti mirisa limun cvijet, orange sorbet i mentha piperita. Glavna je karakteristika granula da posuđe ne zadržava miris nakon pranja, a aktivni sastojci zadržavaju svoje karakteristike i na visokim temperaturama.

Sastojcima iz eteričnih ulja obogaćene su i granule za usisavače koje su ubrzo nakon lansiranja na tržište dobile nekoliko nagrada (Ženeva, Nürnberg i Varšava). Posebne su po svojim biocidnim i fungicidnim svojstvima koja daju eterična ulja, a koja neutraliziraju i razgrađuju sve neugodne mirise iz raspadanja usisane prašine i ostataka hrane.

100% prirodne granule obogaćene sastojcima iz eteričnih ulja koriste se i u Day Shake liniji, mirisnih granula za ormare i spremišta za cipele.

Koje biste mirise domaćeg brenda Shake iskoristili za stvaranje mirisnog carstva u svom domu?

Odgovore nam možete poslati putem obrasca koji će se točno u ponoć otvoriti ispod ovog teksta, a pet najkreativnijih ćemo nagraditi poklon paketom s dva proizvoda iz svake linije ovog domaćeg brenda.

Sretni dobitnici su:
Rahela Crkvenčić Jovanović
Tamara Franjević
Dino Leder
Marija Magaraš Vojvodić
Martina Posavec