tanya-splajt-brainovic-ramon-weidinger-i-jasmina-sockovic-na-dodjeliCertifikat Poslodavac Partner dodjeljuje se tvrtkama koje zadovoljavaju najviše standarde kvalitete u upravljanju ljudskim potencijalima

Coca-Cola HBC Hrvatska peti put zaredom certificirana je kao Poslodavac Partner. Certifikat koji dodjeljuje Selectio grupa, a koji jamči izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima, Coca-Cola je još jednom dobila s najvećim brojem bodova.

“Od samoga početka, otkad smo započeli s certificiranjem, Coca-Cola HBC Hrvatska postiže izvrsne rezultate i, što je još važnije, izvrsnost u područjima koja se u Hrvatskoj najteže razvijaju. Čestitam cijelomu timu, ali i vodstvu tvrtke, jer bez potpore vodstva sigurno ne bi bilo moguće postići ovako izvrsne rezultate”, poručila je na uručenju certifikata predstavnica SELECTIO grupe Jasmina Sočković.

SELECTIO grupa vodeća je hrvatska tvrtka specijalizirana za savjetovanje u području ljudskih potencijala, a zajedno s glavnim pokroviteljem projekta MojPosao dodjeljuje certifikat od 2006. godine.

Ocjenjivanje obuhvaća čak četrdeset i jednu točku, a ocjenjuje se pet različitih područja: strategija, pronalaženje i odabir, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj te odnos sa zaposlenicima.

Uručenju toga prestižnog certifikata, kojim se Coca-Cola HBC Hrvatska okitila svake godine otkad se dodjeljuje, nazočilo je cijelo vodstvo tvrtke. Osim ovogodišnjih rezultata certificiranja, prikazan mu je i napredak koji je učinjen u svakoj od četrdeset i jedne točke koja se ocjenjuje pri dodjeli certifikata. Tom je prilikom članovima uprave, ali i svim zaposlenicima, zahvalio i glavni direktor tvrtke, Ramon Weidinger.

“Zahvaljujem svim menadžerima, ali i svim zaposlenicima koji su ove najbolje prakse primijenili. To nije uspjeh samo Odjela za ljudske potencijale, to je uspjeh svih zaposlenika”, istaknuo je Weidinger.

Uime Coca-Cole HBC Hrvatska certifikat je primila direktorica Odjela za ljudske potencijale Tanya Šplajt-Brainović koja je zahvalila direktorima odjela i čestitala svojemu timu iz Odjela za ljudske potencijale na ponovnome osvajanju priznanja koje dobivaju samo one tvrtke koje dokažu da neprekidno i sustavno ulažu u razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima.

“Drago mi je da se ovdje okupila cijela uprava kako bi postala svjesna napretka kojemu su i oni pridonijeli od posljednje certifikacije prije godinu dana i mjesta na kojemu se nalazimo u odnosu na druge tvrtke u Hrvatskoj”, rekla je Šplajt-Brainović.

clanovi-vodstva-tvrtke-i-nadleznih-odjela-nazocili-su-svecanostiSvrha je dodjeljivanja certifikata Poslodavac Partner promicanje važnosti kvalitetnoga upravljanja ljudskim potencijalima u poslovnim i drugim organizacijama, uz istodobno nagrađivanje najboljih od njih.

Osim toga, certifikatom se nastoji i promovirati upravljanje ljudskim potencijalima, unaprijediti procese i povećati standarde u upravljanju te povećati svijest šire gospodarske javnosti o važnosti upravljanja ljudskim potencijalima.