20.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 22:07
VijestiSvijetCoca-Cola pokrenula vlastiti startup akcelerator

Coca-Cola pokrenula vlastiti startup akcelerator

Coca-Cola se pridružuje poduzetničkoj revoluciji, i to otvaranjem startup akceleratora u Sydneyu…

Naime, ova tvrtka želi poticati poduzetništvo i biti jedna od onih kompanija koje se brzo prilagođavaju novim tržištima, kako bi otkrile nove prilike za rast i u drugim industrijama. Samim time, otvorena je i za suradnju s drugima.

Sam David Butler, potpredsjednik za inovacije, došao je iz Atlante kako bi obznanio zbog čega se ova tvrtka odlučila uključiti u startup ekosustav. Naveo je da se startupi bore kako bi izašli na globalno tržište i bili održivi. Tu Coca-Cola može pomoći – dajući startupima mogućnost da se oslone na njihovu mrežu.

Coca-Cola traži startupe vezane uz edukaciju, inovacije, dobrobit, nosive uređaje i proizvode usmjerene prema ženama. Tvrtka je već organizirala interni Startup Weekend u Atlanti, a krajem iduće godine organizirat će hackathon u Sydneyu, (Netokracija.com)

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...