IzlogPredstavljamoRagusa: Paradiso i Fioli tjestenina

Ragusa: Paradiso i Fioli tjestenina

Čakovečki proizvođač Ragusa u svojoj ponudi ima dvije osnovne vrste tjestenine: Paradiso je robna marka tjestenine s jajima, a pod brendom Fioli nudi se tjestenina bez jaja.

Kako navode iz tvrtke, proizvodi su dostupni u više od 50 različitih oblika, pri čemu je najveći broj varijanti pakiran u vrećice od 400 g, a manji dio asortimana je dostupan u kutijama, također od 400 g. Najprodavaniji oblici su špagete i pužići.

Ragusa tjestenina se može kupiti u gotovo svim velikim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj te u brojnim manjim trgovinama.

“U procesu smo promjene ambalaže jajčane tjestenine pa će se u narednom periodu na policama naći naša stara tjestenina u novom ruhu i već poznatoj kvaliteti”, kažu u Ragusi.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...