Cockta Original, Cockta Original s okusima i Cockta Easy od sada se pune u R-PET boce od 50% reciklirane plastike.

Cockta je drugačija, proizvedena od prirodnih sastojaka, te svoju jedinstvenost nadograđuje ekološki prihvatljivom ambalažom. I njezina proizvodnja je ekološka jer troši manje energije i fosilnih goriva, dok se korištenjem recikliranih materijala istodobno smanjuje ukupna količina proizvedenog otpada.

Osvježavajuća Cockta ide ukorak s trendovima i vjerna je društveno odgovornom ponašanju svjesne i ekološki odgovorne robne marke.

Cocktin sastav je isti od samoga početka, 1953. godine: napitak sadrži samo šipak i koktel bilja, dok kofeina i ortofosforne kiseline nema.

Jedinstvenost Cockte i njezino inzistiranje na prirodnim sirovinama odražavaju se u njezinim razvojnim i marketinškim aktivnostima.

Ove godine Cockta se odlučila na korištenje R-PET boca od 50% reciklirane plastike. Cockta je u tom smislu predvodnik u segmentu ponude bezalkoholnih gaziranih pića u regiji. Posluje u skladu s ciljevima društveno odgovorne robne marke koja se brine za okoliš, kao i u skladu s misijom Atlantic Grupe, koja kao društveno odgovorna tvrtka sudjeluje u stvaranju trendova i zadovoljava zahtjeve tržišta i potrošača.

Nova Cocktina boca daje uistinu posebno značenje sloganu “Stvorena drugačija. Za mene.” Naime, na tržištu bezalkoholnih pića prevladava ambalaža od teško razgradive plastike neekološke proizvodnje, koja troši mnogo energije i fosilnih goriva te pridonosi ugljičnom otisku.

Prema nekim procjenama, u Europi je prošle godine reciklirano tek nešto više od polovine boca, a preostale će se na odlagalištima ili u prirodi razgrađivati i više od sto godina.

Nova Cocktina boca od 50% reciklirane plastike jedinstvena je među bezalkoholnim pićima u regiji. Cockta će se nastaviti brinuti za bolje sutra i dobrobit svih generacija, sadašnjih i budućih ljubitelja legendarnog pića.

PROMO