cargo-partner je po prvi puta 25. svibnja u sjedištu zagrebačkog ureda tvrtke, unutar Robnih Terminala Zagreb Jankomir, organizirao Dan otvorenih vrata. Glavna atrakcija događaja je bila vožnja različitih tipova i veličina kamiona, koja je oduševila sve prisutne. Također je bilo organizirano natjecanje u upravljanju viličarom, vožnja popularnih segwaya i vožnja električnog bicikla marke Greyp koje proizvodi tvrtka Rimac.

“cargo-partner oduvijek nastoji ojačati vezu s klijentima nudeći im ugodna iznenađenja i donoseći im raznovrsnu paletu novih i inovativnih usluga u svakoj fazi poslovne suradnje. Naš pristup prema klijentima uvijek je usmjeren na unaprijeđenje odnosa u integriranju poslovnih veza i osobne povezanosti.

Pojačavajući istaknutu poziciju i energiju sa značajnim rastom i inovativnim pristupom cargo-partnera, naš je hrvatski ured uvijek stavljao naglasak na vrijednosti i posebnosti naših klijenata, pružajući im sveobuhvatan portfelj usluga”, rekli su nam iz cargo-partnera.

cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka sa cjelovitom i zaokruženom uslugom koja nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski, kamionski prijevoz te skladištenje. Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca cargo-partner izrađuje prilagođene usluge za široku paletu industrija kako bi stvorila konkurentne prednosti svojim klijentima diljem svijeta.