cargo-partner d.o.o. više od 24 godine u Hrvatskoj kreira logistička rješenja s potpunom uslugom za zračni, pomorski, kamionski i željeznički transport te skladištenje i distribuciju robe.

Treću godinu za redom međunarodni špediter i logističar nositelj je BISNODE-ovog certifikata bonitetne uspješnosti najviše ocjene AAA što je potvrda izvrsnosti rada i upornosti. Imati certifikat izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim poslovni subjekti dokazuju potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorna i dobro vođena tvrtka s kojom posluju.

Iznad svega, ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji svrstava cargo-partner, kao dobitnika certifikata u sam vrh domaćeg gospodarstva, rame uz rame s tvrtkama iz Europske unije gdje vrijede isti rigorozni i provjereni kriteriji.

Bisnode je vodeća europska tvrtka za podatke i analitiku specijalizirana za proizvodnju visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih informacija. U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaće i inozemno poslovno okruženje.

Klijentima diljem svijeta cargo-partner osigurava usluge prijevoza robe, logistike, špedicije, carinjenja i skladištenja u više od 130 ureda i više od 40 zemalja uz sveobuhvatna namjenska rješenja i usluge za razne industrijske grane, uključujući prehrambenu, farmaceutsku, automobilsku industriju, modu i životni stil, te visoku tehnologiju i elektroniku.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!