Dan otvorenih vrata u Studencu

Posjetitelji su mogli isprobati omiljenu vodu Studenu, Lipički Studenac, ledene čajeve, Inku, Naru i Pepsi, ali i ući u veliki bazen za aquazorbing te oslikati lice

Sudjelujući na sedmom po redu lipičkom Ajvar festu, koji tradicionalno organiziraju Grad Lipik i lokalna Turistička zajednica Grada, tvrtka Studenac predstavila je čitav proizvodni portfelj te osmislila brojne zabavne aktivnosti za najmlađe i one koji se tako osjećaju.

“Jedan od sinonima za Lipik je i mineralna voda ‘Lipički studenac’. Ona je jedan od rijetkih suvenira Lipika koji možete kupiti gdje želite i imati uvijek sa sobom. Stoga mi je izuzetno drago što je tvrtka Studenac otvorila svoja vrata i upoznala zainteresirane sugrađane s nizom proizvoda koji nastaju upravo ovdje, u našem Lipiku”, izjavio je Vinko Kasana, lipički gradonačelnik. On je također istaknuo posebno zadovoljstvo time što se Studenac sa svojim aktivnostima uključio u manifestacije koje se održavaju uoči Dana Grada Lipika izrazivši želju da to postane tradicija.

Posjetitelji su tako mogli isprobati omiljenu vodu Studenu, Lipički Studenac, ledene čajeve, Inku, Naru i Pepsi. Zatim ući u veliki bazen za aquazorbing te oslikati lice. Kako bi uspomene bile još ljepše, na raspolaganju je bio i Studena photobox gdje su okupljeni mogli uz zabavne foto rekvizite kreirati posebne fotografije. Više od 400 zainteresiranih posjetitelja došlo je organiziranim vlakićem, tijekom čitavog dana festivala, vidjeti tvornički pogon. Ispred tvornice posjetitelje je dočekao poznati zaštitni lik Lipičkog Studenca – Dika iz Lipika koji je uz zaposlenike tvornice bio glavni domaćin druženja.

Boštjan Gerlec, član uprave tvrtke Studenac d.o.o., izrazio je oduševljenje velikim interesom lokalne zajednice te rekao kako su najviše ponosni na djelatnike Studenca koji su sastavili program prvog po redu Dana otvorenih vrata te ga savršeno provodili. “Sada svi naši sugrađani znaju da u Studencu osim Studene i Lipičkog Studenca punimo i Pepsi, Ledene čajeve, Inku i Naru”, dodao je Gerlec.

Podsjetimo, Studenac je tvrtka koja živi s dugom tradicijom koja potječe još iz 1700. godine, a prema nekim podacima čak iz vremena Rimljana. Studenac je moćno osnažio položaj Radenska Adriatic Grupe na hrvatskom tržištu. U 2015. godini Radenska je postala dio Grupacije Kofola, češko-slovačkog društva koje spada među vodeće proizvođače gaziranih pića u središnjoj Europi, koje ima sedam proizvodnih pogona na pet europskih tržišta. U 2016. godini pridružila joj se i hrvatska tvrtka Studenac koja je portfelj proizvoda i ponudu proširila brojnim novim markama.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakGeorge Clooney slavi Svjetski dan kave uz praznu šalicu
Sljedeći članakLiderstvo u vrijeme promjena