Dentistar je prva preporučena ortodontska duda varalica u svijetu razvijena u suradnji sa stomatolozima i ortodontima

Djeca imaju urođen, prirodan refleks sisanja koji djetetu pruža osjećaj sigurnosti i utjehe. Kako biste s pouzdanjem pružili djeci korištenje dude varalice, Novatex GmbH je proizveo prvu preporučenu stomatološku dudu u svijetu jer zdravi zubi i čeljust najbolji su preduvjet za prekrasan osmijeh vašeg djeteta jednog dana.

Ono što izdvaja Dentistar od drugih duda varalica je potpuno novi oblik sisača. Ima izuzetno tanak pregib na sisaču te integriranu udubinu s donje strane koja ostavlja jeziku dovoljno prostora pružajući nježan i umirujući osjećaj ugode.

Dentistar je potvrđen od strane dugogodišnje studije sveučilišta Witten/Herdecke u Njemačkoj, a njemačka stomatološka – zdravstvena kampanja “Aktion zahnfreundlich e.V.” nagradila je Dentistar nazivom prve dude varalice u svijetu koja je dobila naziv “toothfriendly” (prikladno zubima).

Dentistar je dostupan u dvije veličine, u latexu i silikonu, u raznim trendi bojama i dizajnima. Napravljena je od visokokvalitetnog Polipropilena (PP) koji je čini vrlo laganom i bez Bisfenola A (BPA free). Duda varalica Dentistar u skladu je s europskim standardom EN 1400.

Veličina 1 koristi se do pojave prvih zubića (ova veličina se koristi dok prvi zub ne izraste potpuno), dok je veličina 2 namijenjena od prvih zubi nadalje (pričekajte dok prvi zub naraste potpuno prije nego što se prebacite na veličinu 2).

S Dentistarom, Novatex GmbH predstavlja prvu svjetsku dudu varalicu koja smanjuje rizik stomatoloških nepravilnosti i koju roditelji mogu dati svojoj djeci bez bojazni.

Više informacija na www.baby-nova.de.

PROMO