Glavna skupština Podravke donijela je odluku o isplati dividende od 13 kuna po dionici, a izabrani su i novi članovi Nadzornog odbora, izvijestila je Podravka.

Dioničarima Podravke dividenda će biti isplaćena 12. kolovoza u bruto iznosu od 13 kuna po dionici. Lani je iznosila devet kuna po dionici.

Došlo je i do promjena u nadzornom odboru.

Ivan Ostojić podnio je ostavku na članstvo u NO-u jer od 1. srpnja postaje član Podravkine uprave.

Dosadašnjim članovima NO-a i to profesoru Pravnog fakulteta u Zagrebu Petru Miladinu, predsjedniku Hrvatske gospodarske komore Luki Buriloviću, predsjedniku HGK – Županijske komore Koprivnica Krunoslavu Vitelju, te članici Skupštine Koprivničko-križevačke županije Dajani Milodanović, članstvo u nadzornom odboru istječe početkom rujna.

Na skupštini je potvrđeno kako će Miladin, Burilović i Vitelj u nadzornom odboru provesti još jedan četverogodišnji mandat dok su novim članovima imenovani predsjednik Skupštine Koprivničko-križevačke županije Damir Felak te Damir Grbavac koji je s istekom prošle godine otišao u mirovinu s mjesta predsjednika Uprave Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima. Osim njih, u Nadzornom odboru Podravke ostaju Želimir Vukina, Ksenija Horvat, Tomislav Kitonić i Marina Dabić. (Hina)

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!