tenzoBingo, najveći trgovački lanac u BiH  nastavila je pružati podršku radnicima tvornice deterdženata Dita Tuzla.

Kako bi se portfelj Ditinih proizvoda upotpunio, iz Binga su odlučili financijski podržati proizvodnju Tenza od 3 i 6 kg u PVC ambalaži.

Ovoga puta osigurali su 50 tona sirovine za proizvodnju spomenutih deterdženata koji će se naći na policama Bingo marketa.

“Od četvrtka 21. travnja, počeli smo s isporukom Tenza od 3 kg u PVC vrećici, a od danas u trgovine stiže i u pakiranje od 6 kg, tako da će našim kupcima biti dostupna i nešto povoljnija varijanta Tenza u PVC ambalaži. U sve naše objekte smo pustili proizvod, a do kraja tjedna će se naći na svim policama, a našim kupcima pripremili smo i akcijske cijene ovih artikala”, istakla je Tanja Paunoski, predstavnica službe za odnose s javnošću kompanije Bingo.

Kako ističu, u najavi je i proizvodnja omekšivača, tekućih sapuna i šampona koji će se također uskoro naći na policama Binga.

Podsjetimo, tvornica deterdženata Dita nije radila nekoliko godina. Proizvodnja u ovoj tvornici je pokrenuta sredinom prošle godine, kada se na tržište vratio popularni 3de, ali još 20-tak drugih proizvoda iz tečnog programa.

Krajem prosinca prošle godine, nakon sanacije parovoda, i uz veliku podršku kompanije Bingo, pokrenuta je i proizvodnja praškastog programa, povratkom Arix Tenza. Potom, uslijedio je i povratak praškastog deterdženta Ida. (biznisinfo.ba)