Do savršenstva ispolirajte prezentacijske i pregovaračke vještine

U posebnom blagdanskom izdanju - i uz prikladne poklone struci - 8. prosinca HOWtoWOW akademija uz Mastercard nudi komunikacijski trening stručnjakinje Emme J. Ewing

Laže onaj koji kaže da nema tremu prije važnog sastanka ili prezentacije – no bez straha, blagdansko 60. izdanje popularne marketinške akademije HOWtoWOW doskočit će i tom problemu na radionici koja će se održati online 8. prosinca 2021. od 14 sati. Idealna za baš sve unutar komunikacijske industrije – oglašivače, agencije, medije i druge – radionica Present with Impact: from Zoom to Room powered by Mastercard sa stručnjakinjom međunarodnoga glasa Emmom J. Ewing pomoći će svima koji žele izbrusiti vještine prezentiranja na sastancima i pregovaranja s klijentima.

Kao trenerica, konzultantica i osnivačica Big Fish Traininga, Emma J. Ewing više od 17 godina savjetuje međunarodne organizacije, s naglaskom na komunikacijsku i marketinšku industriju, te se u svojim konzultantskim uslugama prije svega usmjerava na realistične, praktične i primjenjive vještine i savjete. A, osim božićnog duha, upravo su te vještine ključne u najljepšem razdoblju u godini – i razdoblju najveće komunikacijske aktivnosti.

Baš će zato polaznici ove radionice efikasno iskoristiti svoje vrijeme i u samo 90 minuta saznati najbolje tips & tricks: kako reći ne, kako se pripremiti za izlaganje, što reći kada vas riječi izdaju, a istovremeno sačuvati svoj integritet i poštovanje sugovornika, kako uspješno pregovarati, govorom tijela uliti povjerenje te izgraditi samopouzdanje koje će impresionirati slušatelja.

Dodatna je vrijednost ove radionice mogućnost kupnje ekskluzivne grupne kotizacije za korisnike Mastercard kartica putem platforme priceless.com uz koju ova popularna edukacija s najviše ovacija postaje dostupna za deset osoba u tvrtki uz uštedu i po simboličnoj cijeni.

Darivanju još nije kraj: korisnici Mastercard kartica koji su kupili ekskluzivne grupne kotizacije na platformi priceless.com dobivaju jedinstvenu priliku da 1 na 1 razgovaraju s Emmom. Timovi unutar iste tvrtke tako će tijekom 15 minuta moći postaviti ključna pitanja – i od ove poznate konzultantice dobiti savjete primjerene konkretnoj poslovnoj situaciji. Za agencije članice HURA-e Mastercard je osigurao po jednu besplatnu kotizaciju.

Radionica će se održati online na platformi Zoom, a sve informacije o radionici pronađite na službenim stranicama HOWtoWOW akademije i prijavite se što prije jer je broj polaznika ograničen.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOdbrojavanje do Božića posebnije je uz Nivea adventski kalendar
Sljedeći članakIzazovna godina iza čokolade