hlapicev_obrok_s_vocem_breskvaTvrtka Stanić d.o.o. donirala je više od 1600 Hlapićevih voćnih jogurta Caritasu Zagrebačke nadbiskupije.

Preko 1000 proizvoda podijeljeno je za projekt Socijalne košarice, za obitelji socijalno ugroženog statusa, za ublažavanje teških posljedica krize i siromaštva koji svakodnevno pogađaju sve veći broj građana, priopćeno je danas iz tvrtke donatora.

Dio proizvoda doniran je njihovoj Kući ljubavi, na Savici, za zbrinjavanje novorođenčadi i djece do tri godine bez odgovarajuće roditeljske skrb te nezbrinutih majki i trudnica. Ova donacija ima poseban značaj jer je i Hlapić zasigurno drag lik i malima i starijima jer smo svi uz njega odrasli, poručuju iz Stanića.

“Razveselili su nas dječji osmjesi kada su ugledali Hlapića i barem na kratko smo unijeli veselje u njihove male živote”.

Hlapićev obrok s voćem je ukusna kombinacija jogurta i svježeg voća. “Na ovaj način željeli smo najmanjima omogućiti uživanje u osvježavajućim proizvodima. Hlapiću je najdraža breskva, Bundašu šumsko voće, Giti jagoda, a svako dijete je izabralo svoj najdraži okus”, kaže se u priopćenju Stanića.