dukat-maslac-250gProizveden prema tradicionalnoj recepturi Dukat maslac nezaobilazan je dio doručka svih generacija. Dukatov je maslac prirodan i iznimno ukusan proizvod, a najpopularniji je onaj u foliji od 250 g. Koristi se u razne svrhe – od doručka pa do kuhanja.

Na tržištu je dostupno i praktično 250-gramsko pakiranje Dukatova maslaca u praktičnoj kadici s dodatnim poklopcem koja dulje čuva svježinu, boju i miris proizvoda te omogućava višestruko korištenje.

Dukat maslac dostupan je i u malim pakiranjima od 10 i 20 g. Mlađi predstavnik u ponudi je Brzo & Fino maslac za kuhanje u pakiranju od 250 g, pogodan za slatka i slana jela s označenom mjericom unutar pakiranja koja pomaže da pravu mjeru odredite bez vaganja.

Brzo & Fino maslac idealno se slaže s umacima, mesom, kremama za torte, a jelima daje prirodnu, mliječnu aromu te naglašava punoću i bogatstvo okusa, navode iz Dukata.

O prisutnosti na tržištu kažu kako je Dukat lider u kategoriji te da je Dukat maslac najprodavaniji i najtraženiji proizvod na tržištu. Upravo stoga svoj maslac i preporučuju trgovcima jer se radi o prepoznatljivom i traženom proizvodu koji potrošači poznaju i konzumiraju generacijama.

“U ponudi ima za svakoga ponešto – razne veličine pakiranja kao i raznih namjena, vrlo praktična transportna pakiranja kao i pojedinačna. Naš maslac preporučujemo potrošačima jer se radi o visoko kvalitetnoj prirodnoj namirnici proizvedenoj od mlijeka i vrhnja vrhunske kvalitete. Neizostavan je dio svakog doručka i odličan izvor energije za početak svakog dana”, ističe Marija Vujičić, Brand manager za kategoriju maslaca.