Đurđa se vraća!

“Svaki je Pan prilika za druženje” nova je kampanja domaćeg pivskog brenda Pan koja se bavi jednostavnom stranom hrvatske svakodnevice i podsjeća nas na važnost uživanja u svakodnevnim trenucima s bliskim ljudima.

Novost ovogodišnje kampanje povratak je legendarne Đurđe koje se ljubitelji Pana s veseljem prisjećaju kao nekada omiljenog lica Pan reklama. Zabavna, prijateljski raspoložena, uvijek spremna za dobar humor, uživa u životu i dobrom pivu – Đurđa je prepoznatljiva žena u svijetu piva. I zato veseli vijest da ćemo Đurđu koju utjelovljuje izvrsna Ana Begić Tahiri ponovno gledati u novim avanturama s Panom.

“S Panom me veže dugogodišnje prijateljstvo, a Đurđa je lik koji mi je oduvijek bio posebno drag. Veseli me biti dijelom nove kampanje ‘Svaki je Pan prilika za druženje’, a sličan princip trudim se primjenjivati i u životu – svakodnevno uživam u malim trenucima s ljudima koje volim”, rekla je Ana Begić Tahiri.

Ani Begić Tahiri u ovogodišnjoj kampanji pridružio se i Jan Kerekeš, koji se svojim britkim humorom i veselim karakterom izvrsno uklopio u Pan ekipu.

Glavna okosnica kampanje četiri su TV spota na formatu sitcoma koji prate hrvatsku svakodnevicu, a slijedit će ih i serija kratkih skečeva na društvenim mrežama. Spotovi su utemeljeni na različitim prizorima druženja Ane, Jana i ostatka ekipe te se poigravaju s aktualnostima koje su prisutne u životu Hrvata. Tako ćemo Đurđu u trenucima koje provodi sa svojim društvom, a u kojima nema mjesta za komplikacije.

Prvi TV spot emitiran je 24. ožujka, a osim u TV spotovima, zgode Pan ekipe moći ćete pratiti tijekom cijele godine.

Ovogodišnja kampanja donosi Panov “Jednostavno je” pogled na život koji nam poručuje kako je život u biti prilično jednostavan i kako je lako uživati u njegovoj jednostavnosti. Pan je tu za sve kojima je potrebno pravo pivsko osvježenje – jednostavno se otvara, jednostavno pije i jednostavno osvježava jer nudi različite varijante pitkih lagera za svačiji ukus.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...