Organizatori svakog većeg događaja (seminara, simpozija, kongresa, sajmova, …), sjetit će se hrpe sitnih administrativnih poslova oko prijave, odnosno registracije uzvanika, prodaje ulaznica (karata), pisanja i slanja ponuda te ostalih organizacijskih elemenata.

Možda i niste sudjelovali u organizaciji takvih događaja, ali kao potencijalni sudionik prolazite kroz kompliciranu proceduru prijave (npr. morate štampati neki obrazac sa službene internetske stranice, popuniti ga ručno kemijskom olovkom, zatim faksirati ili skenirati te tek onda poslati na e-mail organizatorima). Novi javni online servis Eversys (skraćeno od eng. EVEnt Registration SYStem) upravo je jednostavno, brzo i učinkovito rješenje za svakog potencijalnog sudionika koji putem web-formulara na svom PC-u ili mobitelu ovu proceduru može učiniti u dvadeset sekundi.

Posebna pogodnost za organizatore je da daljnju komunikaciju sa sudionikom (obavijest o registraciji, izrada i slanje ponude, statistika u stvarnom vremenu, itd.), mogu u potpunosti prepustiti inteligentnom i automatiziranom Eversysu.

Ono što je posebno zanimljivo svim organizatorima je da uz Eversys mogu ugovoriti besplatnu mogućnost dogovaranja medijskog pokroviteljstva sa svim medijima u zemlji, promociju događaja u medijima, izravnu prodaju kroz Eversysov newsletter sustav te u svakom trenutku kompletan obračun prihoda od kotizacija/ulaznica.

“Održavao se Vaš događaj jedan ili pet dana, Eversys je kao fleksibilna web-trgovina jer omogućuje višestruki unos imena i prezimena svake osobe zasebno, kontakt podataka, te odabir različitih statusa za pojedini dan. Za razliku od sličnih sustava za prodaju ulaznica, Eversys je odličan za događaje kada je potrebno znati točna imena i prezimena svih uzvanika te je zato i vrlo  praktičan kod pripreme popisa sudionika za tisak akreditacija”, izjavila je Dora Staničić, izvršna organizatorica događaja u tvrtki Marketing odjel d.o.o.

Budući da je Eversys tek nedavno službeno počeo s radom trenutno je uspješno opslužio prodaju kotizacija za dvije radionice sa 25 sudionika, a u ovom trenutku se koristi za registraciju i prodaju ulaznica događaja koji prima 350 osoba te za sajam koji može primiti i do 1000 posjetitelja. Iako je cijena unajmljivanja Eversysa povoljna, događaji za koje organizatori ne naplaćuju ulaznicu mogu ga koristiti, jednako tako – besplatno!

Eversys je u vlasništvu tvrtke Marketing odjel d.o.o. iz Zagreba, a razvili su ga domaći programeri, dvoje apsolvenata FER-a i jedan višegodišnji programer koji je postavio na noge poznati Blog.hr te izradio domaću razvojnu platformu za brzi razvoj web aplikacija u PHP-u – AdminMax. Trenutno se Eversys nadograđuje dodatnim modulima i funkcionalnostima pa je aktualna inačica 1.1.
eversys-statistika

Promotivna objava