Mapa Znanja: Osobni i profesionalni razvoj – alati, metode i tehnike

Mapa znanja organizira 29. i 30. studenog konferenciju “Osobni i profesionalni razvoj”, čiji je cilj pružiti praktične informacije i znanja o  vrijednostima i benefitima pojedinih alata i tehnika, te pomoći u razlučivanju koja metoda bi bila najprimjerenija za njihovo poslovno okruženje.

Konferencija okuplja najtraženije alate i metode u Hrvatskoj, te eminentne predavače s dugogodišnjim iskustvom koji će imati priliku u kraćem vremenskom okviru predstaviti alate, a u panel diskusijama naglasit ćemo važnost.

Alati i tehnike za unapređenje osobnog i profesionalnog razvoja jedne su od temeljnih metoda na putu do promjena unutar organizacijske klime. Međutim, izazov koji je pred voditeljima ljudskih resursa jest sam odabir pojedine metode i nepredvidljivost njezina uspjeha prilikom implementacije.

Globalni trendovi postavljaju brojne izazove u svim zanimanjima no čini se kako su izazovi u odjelima ljudskih resursa jedni od najvećih. Isticanje važnosti ljudi za organizacijsku uspješnost te općenito znanstveno bavljenje “ljudskom stranom” organizacije i upravljanja nije novo.

Konferencija je namijenjen svima koji su voljni raditi na svojem osobnom i profesionalnom planu, stručnjacima u upravljanju ljudskim potencijalima, direktorima i članovima uprava kao i voditeljima timova i odjela, te menadžerima na svim razinama, pogotovo u organizacijama koje nemaju odjel ljudskih potencijala, a visoko su svjesne važnosti utjecaja razvoja ove funkcije.

Uz predavanja, sudionici konferencije će imati priliku sudjelovati na radionicama s praktičnim vježbama i u panel diskusiji o situaciji u Hrvatskoj na području osobnog i profesionalnog razvoja.

Detalje programa konferencije pogledajte na linku.