fanta-nagradna-igra-ozujak-2012-largeNagradna igra započinje 26. ožujka 2012. te traje do 21. svibnja 2012. u 16 sati kada će se održati posljednje izvlačenje.

Proizvodi i pakiranja koji sudjeluju su Fanta naranča i Fanta limun, u pakovanjima 0,5 L PET obilježeni promocijskom etiketom i promocijskim zatvaračima.

Promocijske etikete mogu se prepoznati po promocijskoj poruci otisnutoj na prednjoj strani etikete: “Ulovi HTC EVO 3D svaki radni dan!”. Promocijski zatvarači su žute boje i mogu se prepoznati po promocijskoj poruci otisnutoj na površini zatvarača: “Kod je ispod zatvarača!”

U nagradnoj igri sudjeluju samo proizvodi koji nose originalne kodove te potječu s proizvoda koji su obilježeni posebnom promocijskom etiketom pakovanja uključenih u nagradnu igru.

Kako bi stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri potrebno je da sudionici pošalju dva različita koda putem dvije zasebne SMS poruke na broj 60505. Kodovi su jedinstveni i sastoje se od sedam znakova (brojke i slova) te se nalaze otisnuti ispod promocijskog zatvarača na proizvodima Fanta naranča i Fanta limun 0,5L PET.

Svaki kod može biti upotrijebljen samo jednom. U suprotnom će se uzeti u obzir samo prvo slanje koda, a sva će se naknadna slanja istoga koda zanemariti.

Izvlačenja dobitnika održavat će se svakoga radnog dana (ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak) u 16 sati za vrijeme trajanja nagradne igre. U pojedinom izvlačenju sudjeluju kodovi zaprimljeni u razdoblju od 16 sati prethodnoga radnog dana do najkasnije 15:59:59 sati sljedećeg radnog dana za koji se održava izvlačenje.

Kodovi zaprimljeni u neradnim danima (subota, nedjelja, državni praznici) sudjeluju u izvlačenju koje će se održati idućeg radnog dana.

Pri slanju prvog koda za nagradnu igru potrebno je pored koda navesti ime, prezime i adresu sudionika. Svaki radni dan u periodu od 26. ožujka 2012. do 21. svibnja 2012. održavat će se izvlačenja u 16 sati.

Kako bi mogli primiti odnosno preuzeti nagradu svi dobitnici moraju sačuvati u mobitelu izvornu SMS potvrdu o osvojenoj nagradi.

Pravila nagradne igre možete pronaći ovdje.