Fašnik u Lumini centru

lumini-centar-fasnik-largeLumini centar poziva sve male maškare na svoj prvi dječji fašnik; posjetitelje očekuje luda zabava uz brojna iznenađenja

Premda najkraći mjesec u godini, veljača je bogata raznovrsnim događanjima pa tako i varaždinski trgovački centar Lumini pršti bogatim zabavnim i kulturnim programom. Povodom veselog fašničkog doba, u trgovačkom centru Lumini 21. veljače od 17 do 21 sat održat će se Dječji Fašnik – Naj Lumini maska 2012.

Ako još niste odlučili kako obradovati vaše najmilije u najpoznatije doba ludiranja i opuštanja, svakako posjetite centar Lumini jer vas očekuje nezaboravna zabava uz dječji disko, predstavu za djecu najpoznatijeg mađioničara u Hrvatskoj “Čarolije za najmlađe” i svečanom završnicom izbora “naj maske” s prigodnim nagradama, poručuju organizatori.

Nakon spektakularnog otvorenja renomirane kuglane Stadium Action Place i Cinestar multipleks kina u sklopu Lumini centra, Varaždin i okolica nemaju razloga dvojiti oko idealnog mjesta za zabavu.

S pomno osmišljenim sadržajima i obiteljskim vikendima, prvi shopping centar treće generacije, sagrađen na južnom ulazu u Varaždin, nametnuo se svojom posebnošću gradu i regiji kao idealna destinacija za odličan provod koje će zadovoljiti sve uzraste i ukuse.

Osim fašničkog ludila posjetitelji mogu uživati u ostalim zabavnim i ugostiteljskim sadržajima, kao i sadržajima za najmlađe. Usto, svim posjetiteljima Lumini centra osiguran je besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusom do samoga centra.

Prethodni članakMaloprodaja u 2011. porasla za 1 posto
Sljedeći članakViro: Neto dobit 122,5 milijuna kuna