Na dodjeli nagrada Zlatna košarica 2020. Gastrobit Grc Grupa, dio tvrtke Payten, osvojila je Mastercard priznanje za inovacije u plaćanju za svoju mobilnu aplikaciju Grga putem koje korisnici mogu naručivati, sakupljati bodove, plaćati i uživati u svom omiljenom lokalu na potpuno novi i jednostavniji način.

Aplikacija omogućuje brojne pogodnosti kako za korisnike tako i za vlasnike ugostiteljskih objekata. Na vrlo jednostavan način moguće je nagraditi gosta, uvesti kompletan loyalty program, platiti dio ili kompletnu narudžbu, podijeliti narudžbe na stolu po rundama i još mnogo više.

“Prije nešto više od godinu dana uveli smo novost na hrvatsko ugostiteljsko tržište: aplikaciju Grga preko koje možete sa svog mobitela pogledati ponudu i cjenik te naručiti i platiti račun kreditnom karticom na brz i siguran način. Ponosan sam što su Mastercard i Ja Trgovac prepoznali naš trud i inovativnost aplikacije”, rekao je Tomislav Copić, član Uprave Gastrobit Grc Grupe.

Aplikacija je napravljena koristeći znanje i iskustvo stečeno u više od 25 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu. Već sada je se može pronaći u stotinjak ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske te je u kratkom roku prikupila više od 11.000 aktivnih korisnika.

Korištenjem aplikacije korisnicima se pružaju mnoge dodatne pogodnosti, a osoblju se pojednostavljuje posao i omogućava pregled svih radnji na jednom mjestu.

Potencijal cijeloga projekta prepoznao je i Mastercard te u suradnji s Gastrobit-Grc Grupom omogućio brojne pogodnosti i nagrade korisnicima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!