Dolaskom ljeta sve su češće na cijeni brzi, jednostavni, ukusni i hranjivi zalogaji stoga je Mesna industrija Gavrilović redizajnirala pakiranja svih narezaka kako bi istinski gurmani uživali u legendarnim mesnim specijalitetima gdje god se nalazili.

Osim što sam redizajn pruža dodatnu vidljivost narezaka, nova pakiranja još više održavaju njihovu svježinu, zadržavaju sva nutritivna svojstva i izvorni okus te produljuju trajnost. Svaki je narezak u novom pakiranju potpuno zaštićen od vanjskih utjecaja te osigurava najviši standard higijene i najviši stupanj sigurnosti za ljubitelje kvalitetnih mesnih proizvoda.

Novi dizajn dodatno ujedinjuje inovativnost i izvornost Gavrilovićevog identiteta u kojem se može uživati na duljim putovanjima, izletima ili užurbanom dan kada se u rekordnom roku može otvoriti pakiranje i složiti omiljeni zalogaj u kruh ili pecivo i pretvoriti u jedinstveni gurmanski doživljaj.

Osim za sendviče, naresci su idealni za plate te brzu pripremu raznih jela poput pizza i ostalih specijaliteta. Sve to čini Gavrilovićeve nareske sigurnim izborom svakog gurmana.

Naresci u redizajniranom izdanju uključuju salame poput Zimske, Domaće Superiore, Milanske, Mediteranske, Romane, Peperine, Cvit Dalmate, Kulenovog cvijeta, Primorske rožice, Fiore Salamino te Panonice Croatice s paprom i čili papričicom, Kulena Superiore i Kulenove seke, Goveđe, Čajne, Srijemske, Graničarske, Pariške i Tirolske kobasice, San Giorgio mortadele, Šunke u ovitku, Farmer šunke te Stancija pureće šunke.

Potražite pakiranje s pečatom kvalitete i uvijek veselu djevojčicu Jelicu koja više od tri stoljeća izaziva osmijeh na licima kupaca i stvorite okuse u kojima će uživati cijela obitelj!