Povodom svečanog otvorenja novog Geberit poslovnog prostora u Zagrebu, široj je javnosti predstavljen moderan izložbeni salon i edukacijski centar kao mjesto susreta Geberit znanja, iskustva, dizajna i funkcionalnosti.

Geberit, poznati švicarski brend koji slovi kao vodeći na tržištu sanitarnih proizvoda u Europi, otvorio je danas novo poglavlje postojanja u Hrvatskoj, predstavljanjem izložbenog prostora i edukacijskog centra, na svojoj novoj adresi u Samoborskoj cesti 218.

Namjena je izložbenog salona, sinergijom dizajna i funkcionalnosti, prikazati što širi spektar Geberit proizvoda. Za posjetitelje je postavljen pregled aktivacijskih tipki, odvoda, WC-i s tušem, kupaonska keramika i namještaj te rješenja za javne prostore iz Geberitovog programa.

Osim izložbenog salona u zgradi se nalazi i edukacijski centar koji je orijentiran na tehničke karakteristike proizvoda i na širenje švicarskog znanja i iskustva kroz cjeloživotno učenje i usavršavanje instalatera, ali i svih onih koji opremaju vlastite kupaonice.

Opremate li kupaonicu ili ste u potrazi za stručnim savjetom – ne zaboravite novu Geberitovu adresu – Samoborska cesta 218, Zagreb.