Drugačiji, raskošniji, prepun užitka – Ledo King

Ljubitelji vrhunskih užitaka i hedonisti u vječnoj potrazi za novim i savršenim okusima već dugi niz godina biraju Ledo King sladolede – simbol vječne vrijednosti koja ne podliježe prolaznim trendovima.

Kada pomislite da ste isprobali sve moguće kombinacije, King ponovno oduševi s nečim potpuno novim, drugačijim i revolucionarnim. Iako se kroz godine paleta Kingova mijenja i nadopunjuje, ono što uvijek ostaje su sastojci premium kvalitete i kraljevski užitak u božanstvenim okusima.

Vječni King sladoledi
Svi King sladoledi iznimno su popularni, jedan od najomiljeniji je svakako King Ledo Classic. Priča o neutaživoj gladi za slatkim strastima počela je opravo s tim King sladoledom koji je na velika vrata i s puno stila na hrvatsko tržište ušao 1995. godine. Mnogi tu godinu pamte upravo po prvom, čarobnom susretu sa sladoledom na štapiću okusa kremaste vanilije i hrskavog čokoladnog preljeva, kombinaciji koja je sve ove godine ostala u svom izvornom okusu i obliku. Za dvostruko veći užitak s duplim čokoladnim preljevom zadužen je svevremenski King Double, a jedan od najpopularnijih vrlo brzo postao je i King Chocolate Obsession, sladoled s čak sedam sastojaka koji je osmišljen za veliku 20. obljetnicu King sladoleda. Tijekom dva desetljeća pojavili su se brojni okusi koji bi odmah pronašli put do srca potrošača.

Nagrade koje potvrđuju izvrsnost
Ledo je za King primio i najprestižnije svjetske nagrade u sladoledoj industriji. 2010. godine Internacionalno udruženje proizvođača sladoleda (IICC) proglasilo je King Extra Amadeus najinovativnijim sladolednim proizvodom, nakon čega je King Prestige Brownies dobio nagradu za najbolje tehničko rješenje. Uslijedilo je i srebro u kategoriji najboljeg sladoleda 2016. godine koje je na Internacionalnom udruženju proizvođača sladoleda u Barceloni osvojio King Love, vrhunski sladoled koji spaja čokoladnu mousse strukturu i punjenje od jagode.

Prepustite se užitku uz King Experience
King je danas na hrvatskom tržištu prisutan s osam okusa Classic, Double, Kokos, Extra Panna Cotta Malina, Chocolate Obsession, Caramel Adventure, Peanut Perfection i Experience. Upravo je King Experience posljednji član velike kraljevske obitelji koji stoji kao sinonim za uzbudljivo i raskošno sladoledno iskustvo. Riječ je o kremastom sladoledu okusa lješnjaka i pistacije s finim mekim punjenjem od pistacije koje se skriva u samoj sredini. Neodoljivi preljev okusa lješnjaka razigrat će apsolutno sva osjetila, a hrskavi plašt od mliječne čokolade s dodatnim komadićima lješnjaka podarit će pravi kraljevski tretman kakav zaslužujete.

Ledo King sladoledi svaki će slatki trenutak začiniti osjećajem istinskog uzbuđenja koje se može usporediti jedino s neobuzdanom zabavom prepunom iskušenja i bogatih okusa.

Najteže je donijeti odluku, koji King okus odabrati?

Prethodni članakGeberit otvara novo poglavlje poslovanja u Hrvatskoj
Sljedeći članakNIVEA SUN Protect & Bronze linija dokazat će vam da možete imati SVE