Druga Glovo Express trgovina u Hrvatskoj

Otvaranjem druge trgovine u Zagrebu, Glovo Express dostavom pokriva 80% područja glavnog grada Hrvatske

Glovo, aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda, otvorila je drugu Glovo Express trgovinu u Zagrebu, na Zagrebačkoj cesti. Time je kupcima iz zapadnog dijela Zagreba unutar aplikacije Glovo dostupno više od 2500 različitih proizvoda iz različitih kategorija kao što su: voće i povrće, piće, mliječni proizvodi, grickalice, slatkiši, osobna higijena, proizvodi za čišćenje doma, s iznimno brzom dostavom, ispod 30 minuta.

Glovo Express trgovine su posebno dizajnirane za ponudu proizvoda široke potrošnje i još mnogo toga, s dostavom za manje od 30 minuta, a ponuda proizvoda je navedena isključivo u aplikaciji Glovo.

Prvi Glovo Express u Hrvatskoj otvoren je u studenom 2021. na zagrebačkoj Radničkoj cesti i, prema riječima predstavnika Glova, do sada ima izniman uspjeh.

Dvije trgovine u Zagrebu strateški su pozicionirane kako bi osigurale optimalnu pokrivenost glavnog grada Hrvatske, a korisnici imaju i mogućnost osobnog preuzimanja.

“Lansiranje još jednog Glovo Expressa na hrvatsko tržište i prelazak na novu, višu razinu dostave na zahtjev za nas je ključni trenutak, ali i pozitivan utjecaj na interes naših korisnika. Ovo je samo nastavak naše usmjerenosti na slušanje potreba naših kupaca i pružanje ultra brze dostave za širok asortiman proizvoda. Zahvaljujući našem dobro posloženom poslovanju u trgovini, naš tim će pripremiti narudžbu kupca u manje od tri minute i dostaviti je do kućnog praga za manje od 30 minuta. Drugom trgovinom područje dostave Glovo Expressa pokrivat će više od 80 posto Zagreba, što je jamstvo kvalitete i pravovremene isporuke proizvoda našim kupcima”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Radno vrijeme Glovo Expressa je od ponedjeljka do nedjelje od 9.00 do ponoći, a kako navode iz Glova, u planu je daljnje širenje mreže i asortimana u skladu s potrebama potrošača.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOtvorena putujuća izložba “Euro na kotačima” u Vukovaru
Sljedeći članakU Makarskoj otvorena Apfel Arena