heineken-the-entrance-kampanja-largeNizozemski proizvođač piva Heineken predstavio je novu globalnu kampanju pod nazivom “The Entrance”, što je prva globalna kampanja ovog pivara u posljednjih pet godina.

Uvodna reklama kampanje postala je hit na internetu – u samo tri tjedna od objavljivanja na You Tubeu pogledana je 4 milijuna puta, a dostupna je i na Heinekenovoj Facebook stranici koja ima više od 1,5 milijuna fanova, priopćeno je u četvrtak iz Karlovačke pivovare koja posluje u sastavu Heinekena.

Nova reklama “The Entrance” u Hrvatskoj se počinje prikazivati od ponedjeljka, 23. svibnja. Za Hrvatsko tržište Heineken je pripremio reklame u trajanju 90, 60 i 30 sekundi te 11 kratkih i zabavnih filmova dostupnih na www.heineken.com, YouTubeu i Facebooku, a koji otkrivaju tko su likovi koji se pojavljuju u reklami i koje su njihove priče. Novu kampanju izradila je marketinška agencija Wieden+Kennedy.

Ovom kampanjom Heineken uvodi novi univerzalni slogan ‘Open Your World’ (otvori svoj svijet) koji, kažu u tvrtki, predstavlja osobine Heinekena: internacionalnost, otvorenost i samouvjerenost.

“Ovom novom, inspirativnom kampanjom Heineken želi pokazati da se naš potrošač odlično snalazi bilo gdje u svijetu, samouvjeren je, otvoren i snalažljiv”, izjavio je predsjednik uprave Karlovačke pivovare, Alexander Gerschbacher, prilikom predstavljanja kampanje.

Glavni lik nove kampanje je mladić – svjetski čovjek – koji u velikom stilu dolazi na luksuznu zabavu. Čim je ušao, pozdravlja se s raznolikim društvom, lijepim djevojkama, kung fu majstorom da bi na kraju završio na pozornici s pjevačicom grupe The Asteroids Galaxy Tour – alternativne danske pop grupe koja izvodi “zaraznu” pjesmu u reklami.