U organizaciji Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA) u utorak, 5. ožujka, održat će se sedma po redu radionica HOWtoWOW marketinške akademije na temu izrade uspješnog televizijskog oglasa, izvijestili su organizatori.

Gost predavač, Miša Terzić, sudionicima akademije prenijet će svoje veliko znanje i iskustvo o televizijskom oglašavanju i kvalitetnoj pripremi oglasa uz veliku dozu interaktivnosti i praktičnog rada.

Miša Terzić nagrađivani je redatelj i scenarist koji je u svojoj bogatoj karijeri surađivao s najvećim agencijama u Hrvatskoj i u regiji na brojnim reklamnim kampanjama.

Osim toga, iza sebe ima nekoliko filmova, od kojih je jedan nagrađen Zlatnom palmom u Cannesu, a također se bavi produkcijom video spotova.

Polaznici HOWtoWOW radionice imat će priliku saznati “tajne zanata” po svim fazama pripreme televizijskog oglasa i unaprijediti svoje vještine – od predprodukcije i pripreme kvalitetnog scenarija, preko produkcije kao ključne točke u kojoj se scenarij pretvara u dobar ili loš proizvod te postprodukcije u kojoj se završni proizvod dotjeruje.

HOWtoWOW akademija namijenjena je profesionalcima iz oglašivačkih agencija i tvrtki oglašivača kojima nudi edukaciju iz brojnih područja i tema važnih za oglašivačku industriju.

Sastoji se od niza tematskih radionica koje uključuju kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja, uz visoku razinu interaktivnosti praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Radionice vode vrhunski domaći i svjetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Roberta Shawa, Rajne Cuculić, Andya Milligana, Toma Whitea, Diarmida Moncrieffa i Miše Terzića.

Sudjelovanje polaznika HOWtoWOW akademije prati se indeksom, a na kraju programa sudionici dobivaju priznanje o završenoj edukaciji. Dosadašnje radionice ocijenjene su iznimno uspješnima od strane polaznika, koji su uz brojna pitanja te aktivnu diskusiju s predavačima uspjeli steći vrijedna nova znanja koja mogu upotrijebiti u svom svakodnevnom radu, kaže se u priopćenju HURA-e.