Posebna pozornost na ovogodišnjem Sajmu posvetit će se kartičnom poslovanju te mogućnostima plaćanja.

Najveći i najbrže rastući europski sajam maloprodaje, Retail Business Technology Expo, održat će se 12. i 13. ožujka u Londonu (RBTE).

U nekoliko godina održavanja sajam se pokazao kao nezaobilazno odredište malih i velikih trgovaca iz cijelog svijeta. Na njemu posjetitelji stječu nove ideje, rješenja i inspiraciju kako smanjiti troškove poslovanja, kako povećati prodaju kao i zaradu te kako privući i zadržati potrošače.

Ove će godine na RBTE sudjelovati više od 250 izlagača te će se održati više od 200 konferencija i seminara kao i brojne radionice. Dobra je to prilika i za sklapanje poslovne suradnje.

Posebna pozornost na ovogodišnjem Sajmu posvetit će se kartičnom poslovanju te mogućnostima plaćanja u sklopu kojeg će se održati mnoštvo radionica, a na kojem će savjete posjetiteljima davati neki od najvećih pružatelja takve usluge poput Datacash-a, Ingenica, PayPala, TNA-a, YesPay-a.

Ostala područja kojima se Sajam bavi odnose se na prevenciju i sprječavanje krađe, na lanac opskrbe i logistiku, marketing te iskustvo s potrošačima, financije, upravljanje robom, elektronično poslovanje, upravljanje radnom snagom, odnosno svim procesima s područja trgovine.

Airwatch, Casio, Epson, Island Pacific, Manhattan, Microsoft, Micros, Motorola, Red Prairie, Star Micronics i Wipro samo su neki od vodećih svjetskih trgovaca koji će izlagati na najvećem sajmu trgovine u Europi. (Poslovni.hr)