Tvrtka HP Inc. predstavila je novu liniju pametnih pisača posebno namijenjenih malim tvrtkama. Nova serija HP OfficeJet Pro odlikuje se poboljšanim inteligentnim rješenjima i inovativnim dizajnom u kombinaciji s HP-ovom učinkovitošću i pouzdanošću. Ona predstavlja ključan alat za uspješno poslovanje malih tvrtki.

“HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem”, izjavila je Sara Majkić, voditelj kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju. “Budući da je više od pola vlasnika malih tvrtki potvrdilo da njihovo poslovanje ne može funkcionirati bez pisača, ovu smo tehnologiju razvili kako bi im pomogla u uštedi vremena i da dobiju više ‘prostora za disanje’ kako bi se posvetili širenju poslovanja.”

Značajke serije pisača HP OfficeJet Pro:

• Smart Tasks za uštedu vremena
• Omogućuje rad bilo gdje
• Poboljšana sigurnost, pouzdana veza
• Izrađen za održivost
• Poboljšano korisničko iskustvo

HP je predstavio i najnoviji portfelj HP Laser koji uključuje HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser i HP Color Laser MFP, najmanji pisač u razredu laserskih pisača u boji.

Serije HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser150 i HP Color Laser MFP 170 bit će dostupne u Republici Hrvatskoj od početka srpnja po cijeni već od 799 HRK s uključenim PDV-om.

Nova linija pisača u portfelju HP Laser pruža povoljna rješenja za ispis koja će se sigurno uklopiti u poslovni stil malih tvrtki i omogućiti im postizanje poslovnih rezultata kojima teže. Ova serija omogućuje ispis bez previše komplikacija koji prezaposlenim vlasnicima tvrtki pruža dovoljno vremena za povećanje produktivnosti i učinkovitosti.