U okviru konferencije Bug Future Show predstavljena nova kompanija HP Inc. kao i njezini noviteti. Uz to, HP Inc. je objavio poboljšanja i dopune premium linije osobnih računala kreirana kako bi korisnici mogli obaviti više zadataka i usput se zabaviti.

Nikola Puljiz, Primoz Polajnar, Elena AndonovskaO kompaniji i poslovnim planovima govorio je Primož Polajnar, direktor HP Inc. Adriatic dok je Elena Andonovska Popadinovska, Printing Category Manager za istočnu i južnu Europu prezentirala novosti u segmentu HP pisača.

Nikola Puljiz, Distribution Business Manager, otkrio je novosti, poboljšanja i dopune u segmentu osobnih računala i tableta.

Među njima su HP EliteBook Folio – najtanje i najlakše prijenosno računalo koje je HP ikada kreirao. Tanje za 21 % i do 15 % lakše od nagrađivanoga uređaja HP EliteBook 1020, EliteBook Folio je sa samo 12,4 mm HP Inc. Ovo najtanje prijenosno računalo za poslovnu klasu, čak tanje od AA baterije i težine manje od 1 kg.1.

“Samo zato što netko upotrebljava računalo na poslu, ne znači da mora žrtvovati svoju želju za zanimljivim, tankim i laganim uređajem. Stoga smo dizajnirali HP EliteBook Folio, najtanje i najlakše prijenosno računalo poslovne klase2 na svijetu, koje korisnicima nudi najbolje od obaju svjetova; vrhunski dizajn kakav korisnici žele te visoku razinu sigurnosti uz sposobnost da udovolji potrebama IT-a”, rekao je Nikola Puljiz, Distribution Business Manager, HP Inc.

HP Elite x2 koji je prvi tablet na svijetu koji kombinira sigurnost te jednostavnost upravljanja i održavanja s nevjerojatnim dizajnom, dok novi HP Pavilion x2 koji predstavlja dizajn većeg tableta kako bi se 12,1-inčnim zaslonom korisnicima osigurala bolja produktivnost.

“Tablet HP Elite x2 je tanak, lagan i snažan, jednostavnog i elegantnog izgleda koji će korisnici obožavati. Istovremeno ima karakteristike trajnosti, jednostavnog održavanja i upravljanja te sigurnosti koje su potrebne IT službama kako bi ostvarile pravu mobilnu produktivnost”, rekao je Nikola Puljiz, Distribution Business Manager, HP Inc.

Cijene i dostupnost u Republici Hrvatskoj:
– Očekuje se da će HP EliteBook Folio biti dostupan u ožujku U Republici Hrvatskoj s početnom cijenom od 9.000 HRK s PDV-om.
– HP EliteBook 1040 G3 trebao bi biti dostupan u veljači s početnom cijenom od 8.500 HRK s PDV-om.
– HP EliteBook 800 G3 trebao bi biti dostupan u veljači s početnom cijenom od 8.000 HRK s PDV-om.18
– HP USB-C Travel Dock za HP EliteBook Folio trebao bi biti dostupan u ožujku s početnom cijenom od 799 HRK s PDV-om.
-HP Notebook Power Bank trebao bi biti dostupan u veljači po cijeni od 999 HRK s PDV-om.

Dodatne informacije o vrhunskoj liniji uređaja i dodataka HP-a, potražite na sljedećem linku.