Ambasador ProSporta Damir Martin odmjerio je snage s Filipom Hrgovićem u ProSport Izazovu i predstavio novi kanal kojim ProSport u digitalnom svijetu postaje osobni trener

U jednoj od najmodernijh teretana u Zagrebu – Invictus Gračani predstavljena je suradnja Damira Martina s brendom ProSport, čiji je on ambasador te novi kanal komunikacije kojim ProSport ponovo pomiče granice i odgovara na trendove moderne tehnologije.
Istovremeno je istaknuto kako je u domeni postizanja vrhunskih sportskih rezultata potrebno mnogo truda i odricanja, ali i sportski partner kao što je ProSport te su veslač Damir Martin i boksač Filip Hrgović odmjerili svoje snage u prvom ovogodišnjem ProSport Izazovu kroz vježbe snage, izdržljivosti, brzine i ravnoteže naši su olimpijci pokazali sportski duh, ali i otkrili male tajne sportskog uspjeha.

U tome im je pomogao i izotonični napitak Jamnica ProSport, obogaćen palatinozom kao šećerom iz prirodnog izvora koji se apsorbira u cirkulaciju sporije od običnog šećera i postaje dugotrajniji izvor energije.

ProSport Superfruits dodatno je obogaćen i L-karnitinom, čije sudjelovanje u pretvorbi energije iz masti izdvaja ProSport od drugih izotoničnih napitaka. Osim toga, ProSport pridonosi ukupnom dnevnom unosu vitamina, minerala, ugljikohidrata i vode potrebne za održavanje normalnih tjelesnih i kognitivnih funkcija i povećava tjelesnu izdržljivost.

Ovo su potvrdili i naši olimpijci, koji su uz moderatora Danijela Bilića predstavili i novi ProSport Viber public Chat i stickere. Kroz novi account na popularnom komunikacijskom kanalu Viber ProSport će od sada svim sportašima, ali i onima koji se tek nadaju to postati, nuditi praktične savjete o pravilnoj prehrani i ispravnom izvođenju vježbi.

Za one manje odlučne sportske entuzijaste ProSport je osigurao i prve Fitness stickere u Hrvatskoj, koji će šaljivim motivacijskim porukama poticati na vježbanje, odabir treninga po svojoj mjeri ili ustrajanje u daljnjim naporima. Tako je ProSport u digitalnom svijetu postao osobni trener koji će pratiti profesionalne i rekreativne vježbače na putu do ostvarenja njihovih sportskih ciljeva.

Ipak, dodatna motivacija za vježbanje okupljenima u teretani Invictus u zagrebačkim Gračanima uistinu nije bila potrebna.

Ambasador ProSporta Damir Martin i njegov sportski suparnik Filip Hrgović s lakoćom su svladali sve postavljene izazove te pokazali kako im je ProSport pomogao da postignu što bolje rezultate. Veću inspiraciju za bavljenje sportskim aktivnostima, složili su se svi, uistinu je teško pronaći.