VijestiZemljaHrvatski Telekom treću godinu među najboljim poslodavcima

Hrvatski Telekom treću godinu među najboljim poslodavcima

Marija Felkel i Aleksandar ZemuniåHrvatski Telekom je treću godinu zaredom primio prestižno priznanje certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima te potvrdio svoje mjesto među kompanijama s najboljom praksom u području razvoja, praćenja, motiviranja i nagrađivanja svojih zaposlenika.

Upravo je u dijelu nagrađivanja zaposlenika na temelju ostvarenih strateških ciljeva HT ostvario maksimalni mogući rezultat.

“Certifikat Poslodavac partner je važno priznanje HT-u ali i svakom našem zaposleniku u području ljudskih resursa, jer predstavlja službenu potvrdu da dobro radimo svoj posao, koji se može opisati jednom rečenicom – zadovoljstvo zaposlenika nam je na prvom mjestu. Mišljenje zaposlenika o svim čimbenicima kompanijske kulture osnova je za unaprjeđenje zadovoljstva, a tu je ključan alat otvorena i dvosmjerna komunikacija. Uz nagrađivanje i motivaciju zaposlenika u kojem ostvarujemo najbolje rezultate na tržištu, stvaramo okruženje koje omogućuje kontinuirani profesionalni razvoj i podizanje osobne konkurentnosti uz istovremeno uspostavljanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života. Rezultat toga je i činjenica da smo kompanija s 43 posto žena na top menadžerskim pozicijama, na što smo iznimno ponosni”, izjavila je Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma. Certifikat joj je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.

Kompanija posebnu pozornost usmjerava i na očuvanje zdravlja svojih zaposlenika, stoga uz brojne akcije za promociju zdravlja i prevenciju stresa već drugu godinu zaredom nastupa kao generalni sponzor B2B Runa, prve poslovne tvrtke u Hrvatskoj, koja će ove godine okupiti više tisuća trkača u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Trenutačno je 35 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie predstavništvo Zagreb, AbbVie predstavništvo Sarajevo, AbbVie predstavništvo Beograd, Atlantic Grupa, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Hrvatska Lutrija, Hrvatski Telekom, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA – Industrija nafte, Iskon Internet, JGL, JT International Zagreb, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Pliva Hrvatska, Podravka, Printec Croatia, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječja sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...