Željko Maslać, dugogodišnji regionalni menadžer prodaje Zagrebačke pivovare za Istru i Kvarner te član Uprave tvrtke TIA d.o.o., imenovan je Commercial Excellence direktorom i članom Country Leadership tima Zagrebačke pivovare, preuzevši rukovođenje novoformiranim Commercial Excellence sektorom, priopćeno je iz te pivovare.

S obzirom na svoje bogato komercijalno iskustvo te činjenicu da je tijekom dosadašnje karijere u Zagrebačkoj pivovari dao velik doprinos u postizanju prodajnih rezultata izvanrednim vodstvom svoga tima i stalnim unapređivanjima poslovanja i prodajnih aktivnosti, Željko Maslać ovim će imenovanjem biti odgovoran za odjele podrške prodaji i poslovnih analiza te trade marketing.

Željko Maslać u Zagrebačku pivovaru došao je 2004. godine na poziciju menadžera prodaje za zonu. Godine 2006. napredovao je na mjesto direktora prodaje TIA-e d.o.o., tvrtke kćeri Zagrebačke pivovare, a 2009. preuzima pozicije regionalnog menadžera prodaje Zagrebačke pivovare i člana Uprave tvrtke TIA.

Na novoj poziciji Željko Maslać izravno će odgovarati Sergeyu Yeskovu, regionalnom predsjedniku Molson Coorsa za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

Novi regionalni menadžer prodaje Zagrebačke pivovare za Istru i Kvarner bit će imenovan naknadno, kaže se u priopćenju.