29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:49
VijestiZemljaHrvatski vinari na sajmu "ProWein 2011"

Hrvatski vinari na sajmu “ProWein 2011”

prowein-midiU organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva poljoprivrede ukupno 14 tvrtki i dvije Udruge (Vinistra i Udruga vinara Zadarske županije) iz područja proizvodnje vina predstavit će se na Međunarodnom sajmu vina ProWein 2011 koji se održava od 27. do 29. ožujka 2011. u Düsseldorfu u Njemačkoj.

Na površini od 95 četvornih metara svoja vina predstavit će sljedećih 25 tvrtki odnosno proizvođača vina: Agrokor-vina, Arman, Badel 1862, Capo, Cattunar, De Georgiis, Feravino, Jako vino, Kabola, Kalazić vina, Korta Katarina, Krauthaker, Kutjevo, Lagradi, OPG Božo Bačić, OPG Šime Škaulj, Roxanich, Saints hills, Suha punta, Trapan vina, Veralda, Vina Matošević, Vinarija vinski vrh, Vinoplod vinarija i Sveučilište u Zadru.

ProWein je vodeći međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji i vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači prezentiraju kompletan pregled svjetskog tržišta u šest izlagačkih paviljona.

Ova sajamska manifestacija predvodnik je u različitim trendovima i proizvodima što je i glavni cilj ovog središnjeg sektorskog sajma. Samo prošle godine na sajmu je izlagalo više od 3000 proizvođača vina, a posjetilo ga je 36.000 posjetitelja iz cijelog svijeta.

Najnovije objave

Prihod Sueskog kanala smanjen za četvrtinu

Kanalom je u netom završenoj financijskoj godini prošlo 20.148 brodova, za 22,3 posto manje nego godinu ranije Prihod Sueskog kanala pao je gotovo za četvrtinu...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...