Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, nakon jedne od najuspješnijih godina svojim će zaposlenicima, uz već isplaćene regrese i uskrsnice, isplatiti i božićnicu u znak zahvale za uspješnu godinu, ali i kao motivaciju za daljnji rad.

“Zadovoljstvo mi je izjaviti već sada kako je iza nas jedna sjajna godina naše kompanije za što su prije svega zaslužni naši zaposlenici. Oni su stup naše kompanije i naša misija jest kontinuirano poboljšavati njihove uvjete. Božićnicom, ali i svim ostalim benefitima koje ostvaruju Pevecovi zaposlenici, želimo svim našim kolegama pokazati koliko cijenimo njihov rad, svjesni da niti jedan od uspjeha bez njih ne bi bio moguć”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

Čak 1921 radnik u Pevecu dobiti će božićnicu do 9. prosinca u iznosu od 1.000 kuna kao i dar po djetetu od 600 kuna. Samo ulaganje u božićnicu iznosi oko dva milijuna kuna, što s uskrsnicama i regresom čini ukupnu brojku od više od pet milijuna kuna koje je tvrtka isplatila svojim zaposlenicima.

Iz Peveca najavljuju kako uz niz benefita imaju još jednu vrstu stimulansa. Prodajni centri koji se prema unaprijed utvrđenim pokazateljima svrstaju među pet najboljih, bit će dodatno nagrađeni posebnom 13. plaćom za sve zaposlenike.