PEVEC otvorio novouređeni prodajni centar i nove urede u Bjelovaru

Novi prodajni centar Peveca u Bjelovaru prostire se na četiri tisuće četvornih metara neto prodajne površine, dok je u aneksu zgrade predviđen prostor za odjel financija i računovodstva

PEVEC d.d. je u Bjelovaru u petak otvorio novouređeni prodajni centar na staroj lokaciji, na adresi A. Hebranga 2b i to na površini od gotovo 5.000 četvornih metara, priopćeno je iz kompanije.

Kvalitetna poslovna parterstva s nekoliko stotina hrvatskih i inozemnih dobavljača osiguravaju PEVECU kontinuiranu prilagodbu svoju ponude tržišnim trendovima i potrebama potrošača pa je tako i stanovnicima Bjelovarsko-bilogorske županije u novom prodajnom centru na raspolaganju preko 25 tisuća artikala potrebnih za dom, vrt ili hobi.

Uz novi prodajni centar nalazi se i posebno izgrađen poslovno-uredski prostor na nešto više od 800 četvornih metara u kojem će raditi svi zaposlenici stručnih službi koji su do sada bili u dislociranim uredskim prostorima. To je još jedan od primjera kako kompanija brine o svojim zaposlenicima osiguravajući im nove adekvatne poslovne prostore koji pridonose boljem i učinkovitijem radnom okruženju.

“Na zadovoljstvo brojnih naših kupaca kojima želimo ponuditi još bolje opremljen i suvremeno uređen prodajni centar ponosan sam i sretan što smo u sklopu prodajnog centra, koji je sada u vlasništvu kompanije, sagradili i uredske prostore za zaposlenike stručnih službi, i tako svim zaposlenicima u Bjelovaru omogućili visoki standard radnih uvjeta. Ovo je ujedno objedinjavanje prodajnog i uredskog dijela u jednu cjelinu što će zasigurno pridonijeti kvalitetnijim poslovnim procesima koje u kompaniji kontinuirano unaprjeđujemo”, istaknuo je predsjednik Uprave PEVECA, Jurica Lovrinčević.

Na dan otvorenja novouređenog prodajnog centra u Bjelovaru, kupce su dočekala brojna iznenađenja, prigodne nagrade i događanja, posebne ponude, a započela je i nagradna igra uz PEVEC klub karticu za sve koji u razdoblju od 29. lipnja do 31. srpnja 2018. uz predočenje kartice vjernosti ostvare kupovinu iznad 200,00 kn.

Nakon ovoga projekta, PEVEC nastavlja s provedbom drugih strateških planova.

Prethodni članakEnergetski napitci dobro došli u svakoj prilici
Sljedeći članakHladnjaci kao umjetnička djela u kampanji Real grupe